Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahaha "inci sözlük olarak bayılıyoruz o gözlüklerden 1000 tane sipariş verdik"
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 "bu inciler beni mahvetti her mailde inci var" edit: ahaha abi direk benden önce yazıyosun
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 said: ülke tv'deki mobbing'in tartışıldığı programda "iyi akşamlar; 3 yıl önce boşanmış, 34 yaşında dul bir bayanım, yaklaşık 7 yıldan beri, sözlük dizinleri oluşturan bir şirketin şirket merkezinde muhasebe elemanı olarak çalışıyorum. işyerinde çalıştığım departmanda fazla sayıda erkek olması nedeniyle bir takım rahatsızlıklar içerisindeyim. şık giyinmeyi ve özellikle inci takılar takmayı çok seviyorum. iş arkadaşlarımdan bir grup erkek taktığım bu inci takılarla ilintili olarak; - bugün yine inci gibisin - incilerini dizmişsin - dişlerin inci gibi vs. gibi yakıştırmalarla sözlü tacize varacak derecede bana takılıyorlar. ilk başlarda pek umursamamama rağmen, bu söyledikleri laflara ilişkin olan rahatsızlıklarımı amirime bildirdim o da bana - yalan mı inci gibi pırıl pırılsın, hem inci de sana çok yakışıyor diyerek takıldı. ve sonra beni akşam yemeğe çıkartmak istedi. benim sorum bu yaşadıklarımdan dolayı iş akdimi haklı nedenle feshedip ihbar ve kıdem tazminatımı alabilir miyim? teşekkürler mehpare kasapoğlu"
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bi baktım günde 4000 başlık açılmış. çok hızlı büyüyolar.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 İnci gitmiş,heygirl üzerinde yazışıyorlar ehahah said: hoshlandıqım cocuq incisozluq yazarıymısh. yardımMm kızlar
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://www.heygirl.com.tr/forum/viewforum.php?f=44 olay burda beyler HAHhahahahaa
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi altıma sıçıcam afedersiniz, nasıl bir örgütlenme lan bu ahahahahahahahahhahahah
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 said: aşkperisi Çevrimiçi Kayıt: Cmt Tem 18, 2009 12:26 pm İleti: 116 İleti Re: kızlar yardımmmmm acilllllllll kç yasındasın cnm cevap yazan var ya ehehe
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Tenekeadam said: saldırı ahaha AHAHAHAHAHAHAahahahahahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA hayır trollsüz de heygörl forumu bambaşka kafalardaymış ben bile trollerim sıkıldıkça benim kızım böyle forumlara takılmasın sadece paticiüğe takılsın dinimiz amin
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://www.heygirl.com.tr/forum/viewtopic.php?f=6&t=4889 trole gerek bile yokmuş
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 mokoko said: http://www.heygirl.com.tr/forum/viewforum.php?f=44 olay burda beyler HAHhahahahaa abi AHAHAHAHAHA inci sözlüğe üyemi olsam ne yapsam
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bu forumu biz bulup biz trollemeliydik.Bunlar gibi hayvanca değil zekayla yapmalıydık.Yazık bize. Gülmekten ölecem yalnız.
Öne çıkan mesajlar