Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Nosfe said: ikincisi de bu biraz önce okudu "iyi akşamlar ben ankara'da bir şirkette sekreterlik yapıyorum yaklaşık 2 sene oldu işe gireli. fakat yeni farkına varmaya başlıyorum ki patronumun bazı davranışları cinsel taciz içerikli hareketler ve sözler içeriyor. en son 2 gün önce geçen gün rüyamda seni gördüm inci dedi ve bu artık beni çok rahatsız etti. lütfen bana bir çözüm yolu tavsiye edin. saygılar inci yurttaş " HHAHHAHAHAHAAHA bunu okudular ha:D
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aslında alan memnun satan memnun. bunlar yüzden fazla mail göndermiştir yönetmen havalara uçuyodur şimdi. ama forum basma vs. geyikleri hem sıkıcı hem gereksiz ona katılıyorum.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sozlugun kendi basarısız ama trollemeler iyi.
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hani küfür serbestti lan? banlandım lan sol framde en üstte beni tartışıyorlar =(
slickers Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 biraz önce de ülke tv yanlış hatırlamıyorsam canlı yayında 3 mesajını okuttular başarılı gayet
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 @thaumiel: yuh nasıl başardın moda dümdüz giydirsen banlanmıyosun. skytürkü kaçırdım okudu bi tane falan yazmışlar ama ne okudular bilmiyorum
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 thaumuiel ne yazdığını buraya yazamıyorsan özelden yollayıver. hoşgörü sınırı sözlük sahibinin annesine kadar uzanıyor merak ettim banlanmayı nasıl becerdin.
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi benim yüzümden yazar alımını kapadı adamlar ahaha.
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 olm ahahahaahha mükemmel ama ana bacı düz gidiyolar allah deyince bi durdular. tabularını yıkamamışlar
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 herşey serbest ama o kadar da değilmiş demekki sdfsfs
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aptal doluymuş zaten. yıl 2010 lan lgkhdfgsgdf
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ha tamam anlaşıldı. yazar alımı kapalı değil ip değiştirip dene. edit: deneme lan vazgeçtim mis gibi sözlük
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 fede said: olm ahahahaahha mükemmel ama ana bacı düz gidiyolar allah deyince bi durdular. tabularını yıkamamışlar yok allah'a giydirme çok vardı, ama atatürk de duruyorlar.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 AUZUAHU SÜPERDİ LAN ADAMLAR SKY TURK U TROLLEDİ
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 incili mincili bi sürü mail atmışlar bilgin gökberkte okudu bunları ard arda inci gibi adamsın falan filan yazmışlar isimler gökhan inci vs. sonra bilgin gökberk bugun hep incili mailler geliyo ne iş garip dedi ordan bi seyirci inci sözlük olayıdır dedi, müstehcen bi yer dedi. bilgin gökberkte olabilir falan dedi ehueh
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 çok komik adamlar ya helal 1000 gözlük siparişi nedir puahua
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Fistan said: incili mincili bi sürü mail atmışlar bilgin gökberkte okudu bunları ard arda inci gibi adamsın falan filan yazmışlar isimler gökhan inci vs. sonra bilgin gökberk bugun hep incili mailler geliyo ne iş garip dedi ordan bi seyirci inci sözlük olayıdır dedi, müstehcen bi yer dedi. bilgin gökberkte olabilir falan dedi ehueh of çok iyi ya:D "inci sözlük olarak size bayılıyoruz, o gözlüklerden 1k istiyoruz" yazık okurken üzüldü asdfheu
Öne çıkan mesajlar