Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Oyunu download ettim connect olmak için login programını açıyorum ondan sonra 500 Internal Server Error veriyor .. Başka bir şekilde login olma şansım varm ı[signature][hline]"Haplo"
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 1264 nolu clinet'ı indirmen lazım. Eski clientlar senin bildirdiğin hatayı veriyor.
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ohoo daha dün indirmiştim bir dahamı 300 mb lık şeyi neyse boşver başlamayım ben başka oyuna gidiyorum :( *! başka oyuna gider *[signature][hline]"Haplo" [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 06 Temmuz 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Oyun parali olucak ve baslancak bir oyun'da deil herkes bir heves basliyor eger MMO turu oyuna ilk defa baslayanlar oyundan sIkIlmIyorlar ama daha onceden bilgisi olanlar en fazla 1 hafta oynarlar.[signature][hline]live for..
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 frp_master allah cezanı versin şu topicteki linki düzelt senin yüzünden 300 mb boşa dl ettik[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Kusra bakma tatildeydim yeni yeni tekrar ilgilenmeye başlıyoruz işte alal alal sende bela okudu adam eheuh ne adamsın :p.[signature][hline]Bless me, undress me,just for Bloody. [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Öne çıkan mesajlar