Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 photoshop a sadece resim atip yazi yazabiliyorum ve etrafina cerceve yapiyorum brushla simdi bi kac resimi ve brushlarini hepsini beraber secip tasimak istiyorum saga sola nasil yapilir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yan tarafta layer lar var görünmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 gerçi sen şimdi brushları direk resmin üstüne yapmışındır ondan yeni bi sıfır layer aç onların üstüne direk bas sonra ordan layeri tut sürükle hangi resme atıcaksan ha birden fazla layer seçmek istiyorsan aynı bi dosya içinden bir kaç bişey seçmek için shifte basarsın ya onun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ya iste teker teker mi tasimam lazim ? ille tum layerlari birden secip tasiyamamammi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ctrl tık ile seçilio layerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 taşırsın ki diyorum ya işte tek tek shifte basılı olarak seç sonra hangi resme taşıcaksan sürükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aa yaptim ama brushlari tasiyamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 brushları direk resme monte etmişindir baserken onun için onları yapmadan önce layer açıcaktın boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 oyle bisi yapmadigima gore bastan yapicam oyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Dynun said: ctrl tık ile seçilio layerlar la hakket shift nerden çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ctrl ye basılı tut sonra oynatmak istediğin layerlara tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar