QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ya çok iyi almanca bilen bi arkadas varsa bi ricada bulunacağım, bana özelden ulaşabilir mi? ACİL?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bi ödevimi okumasını rica edicem 1 sayfalık bişi, hata varsa kontrol edilmesi için yok mu alman liseli filan ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ben okurum. safkan almanciyim, alman liseliden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 alman liseliden daha iyiyim ben de iel ama almancam sucks xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 nah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 QueenofSpades said: Bi ödevimi okumasını rica edicem 1 sayfalık bişi, hata varsa kontrol edilmesi için yok mu alman liseli filan ya? eed ordan mezunuz, ünideyiz almanyadayız, AMA HAKLARIMI NİLE DEVREDİYORUM sdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kaancım konu çoktan çözüldü hak mak kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Yanıt veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, ama Nil saolsun yardımcı oldu, Hepinize iyi geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 elimden geldigince yardım ederim biliyorum almanca eheh halletmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar