Gil Estel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Selamlar. Bayadır oynamadığım ve ilerdede oynamayacağıma karar verdiğim aion accountumu satmaya karar verdim. Account içinde pek birşey yok, Level 37 Asmodian Sorcerer vardır. 1.5M kinah vardır. Alchemy kasıyordum en son hatırladığım kadarıyla 360 'larda olması lazım. 200-300 civarında mana potionları vardır, bankasında da consumable itemlar vardır. Karakter öyle çok abartı olmadığından ve leveli düşük olduğundan oyun parasına satmayı düşünüyorum. İlgilenenler özel mesajdan ulaşabilirler, hergün bakıyorum. Karakter İyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Fiyat: 80 TL Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Collectors edition derken ? Kutu icarigini falan da veriyor musun acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Kutu olarak oyunun normal kutusunu veriyorum. Collector's edition'a 15€ karsılıgı transform ettirmistim netten. Yani collector's edition kutusu yok. Fakat accountta collector's edition'a özel itemlar bulunmakta (CE kanatları vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Güncel 70 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bu kadar ölü bir oyun mu bu yahu, ilgilenen yok. Günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Başladıktan tam 6 gün sonra bırakmasaydım alırdım, collector's edition içeriği hoş duruyordu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 pm attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar