Magnum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sabahcı olunca gunu dolu dolu yaşayabiliyosun, oglenci olunca bi s*k anlamıyorsun. zaten saat 10 da uyanıyosun hazırlan kahvaltı derken 11, 12 de de okulun yolu. 12:30 ders PEF, sonra işin yoksa çık akşam 6 da hava karardığında. Ama sabahcı öyle mi? Sabah 6 da kalk 7 de git 12 de cık, onunde uzuuunca bir gün var eğlenmek icin :F sabahcı süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 BloodyBeast said: sesu said: İçiniz kurumuş sizin be. 3'te okuldan çıkıp bütün gün Şirinler izleyeceğinize seramik falan yaptınız işte fena mı? Eğlenceli şeylerdi bunlar hep. özel okulun tek kattığı şey iyi bi ingilizcedir,gerisi vakit kaybı Kıskanma lems. Özel okul İngilizce katar diye bir kaide de yok ayrıca. Bana İngilizce'yi okulum katmadı mesela. Ayrıca bunun İtalyan, Fransız okulları da var^^ Bir de her özel okulu aynı kefeye de koymamak lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Eğitimle bozmuşsunuz kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eğitim şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 26-30 yaş aralığında öğrenci olmasınlar ama insanlar, yazık. 40 olursun vay be tekrar öğrenme aşkı tutmuş derler kurtarırsınız. Diğer türlü bağımlılık bence eğitim, üniversite falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Benim annem 43 yaşında ve tarih bölümünden mezun oluyo bu sene sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ders kitabı günlüğü herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 öğrencilik güzel bişi, bana ayda 1500 tl vereceğini taahhut etsin biri (baba, sponsor vs.) 40 yasıma kadar öğrenci olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Hee evet Ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bsg. Battlestar Galactica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar