Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocukluğumu yaşayamadım !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
he walla ya,
millet negzel sabahçı öğlenci olurken biz tam gün okula giderdik, yok yüzme dersiymiş yok dans dersiymiş antik kuntik şeyler öğretirlerdi

zenginliğin zararları işte azizim.
Mesaj tarihi:
İçiniz kurumuş sizin be. 3'te okuldan çıkıp bütün gün Şirinler izleyeceğinize seramik falan yaptınız işte fena mı? Eğlenceli şeylerdi bunlar hep.
Mesaj tarihi:
bütün gün MAÇ ETTİM ben bahçede çok da eğleniodum! öğlenciysem sabahtan toplanıp, sabahcıysam da dersten çıkıp futbol oynuoduk hehe 5 sene böle geçti.
Mesaj tarihi:
benim de bahçede teneke kutu ve taşlarla top oynamakla geçti. top bulunca seviniyorduk, fakirliğin gözü kör olsun.

maçlarımız çok coşkulu geçerdi ama. taşta oynarken bir gün, kaleci arkadaş oyunu başlatma amacıyla topu fırlattı ileri doğru, çok akıllı bir arkadaşımız da o taşa kafa atmıştı. kafayı vurup taşa yön değiştirtti ve aynı anda oturup ağlamaya başladı. bu da benim true story'im.
Mesaj tarihi:
pogodi said:

okul çıkışını anladım da sabahtan toplanmak nedir ya
fırat değil tahsinmişsin sen resmen

okulun karşısındaki apartmanda arkadaş oturuodu onoun otoparkında yapardık
Mesaj tarihi:
sabahçı oldugum zaman bana tek kazancı, bir sabah servisi beklerken, havuzda 1 anne fare ve peşinde fındık boyutunda 6-7 yavruya yüzme kursu yaparken yakalamamdır saat 06.30 da falan.
Mesaj tarihi:
Deacon said:

benim de bahçede teneke kutu ve taşlarla top oynamakla geçti. top bulunca seviniyorduk, fakirliğin gözü kör olsun.

maçlarımız çok coşkulu geçerdi ama. taşta oynarken bir gün, kaleci arkadaş oyunu başlatma amacıyla topu fırlattı ileri doğru, çok akıllı bir arkadaşımız da o taşa kafa atmıştı. kafayı vurup taşa yön değiştirtti ve aynı anda oturup ağlamaya başladı. bu da benim true story'im.

Mesaj tarihi:
Deacon said:

teneke kutu ok de taş nedir abi huehue

teneke kutuyla oynamak ayrı kabiliyet gerektiriodu zaten.
Mesaj tarihi:
sesu said:

İçiniz kurumuş sizin be. 3'te okuldan çıkıp bütün gün Şirinler izleyeceğinize seramik falan yaptınız işte fena mı? Eğlenceli şeylerdi bunlar hep.

özel okulun tek kattığı şey iyi bi ingilizcedir,gerisi vakit kaybı
  • Yeni Oluştur...