Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Derken, sabahçı gibi uyanmak istememiştim lan :( Niye allahım niyeeeee ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 özel okulun zararları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 he walla ya, millet negzel sabahçı öğlenci olurken biz tam gün okula giderdik, yok yüzme dersiymiş yok dans dersiymiş antik kuntik şeyler öğretirlerdi zenginliğin zararları işte azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 tam gün devlet okulunda okudum ben en süperiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ben hep sabahçıydım sadecebir yıl öğlenci oldum öğlenci sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 İçiniz kurumuş sizin be. 3'te okuldan çıkıp bütün gün Şirinler izleyeceğinize seramik falan yaptınız işte fena mı? Eğlenceli şeylerdi bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 lisede sabahcımısın oglenci misin diyenlere akşamcıyız abi diyoduk kehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 şirinler haberlerden önce kısa sürüyodu ama=/ asfda ben de haftada 2 baleye, 1 tiyatroya, 1 de tsm korosuna gidiyodum gerçi ahahahdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bütün gün MAÇ ETTİM ben bahçede çok da eğleniodum! öğlenciysem sabahtan toplanıp, sabahcıysam da dersten çıkıp futbol oynuoduk hehe 5 sene böle geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ulan keşke 1.öğretim olsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 okul çıkışını anladım da sabahtan toplanmak nedir ya fırat değil tahsinmişsin sen resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 benim de bahçede teneke kutu ve taşlarla top oynamakla geçti. top bulunca seviniyorduk, fakirliğin gözü kör olsun. maçlarımız çok coşkulu geçerdi ama. taşta oynarken bir gün, kaleci arkadaş oyunu başlatma amacıyla topu fırlattı ileri doğru, çok akıllı bir arkadaşımız da o taşa kafa atmıştı. kafayı vurup taşa yön değiştirtti ve aynı anda oturup ağlamaya başladı. bu da benim true story'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 pogodi said: okul çıkışını anladım da sabahtan toplanmak nedir ya fırat değil tahsinmişsin sen resmen okulun karşısındaki apartmanda arkadaş oturuodu onoun otoparkında yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sabahçı oldugum zaman bana tek kazancı, bir sabah servisi beklerken, havuzda 1 anne fare ve peşinde fındık boyutunda 6-7 yavruya yüzme kursu yaparken yakalamamdır saat 06.30 da falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Deacon said: benim de bahçede teneke kutu ve taşlarla top oynamakla geçti. top bulunca seviniyorduk, fakirliğin gözü kör olsun. maçlarımız çok coşkulu geçerdi ama. taşta oynarken bir gün, kaleci arkadaş oyunu başlatma amacıyla topu fırlattı ileri doğru, çok akıllı bir arkadaşımız da o taşa kafa atmıştı. kafayı vurup taşa yön değiştirtti ve aynı anda oturup ağlamaya başladı. bu da benim true story'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 şunu kullanmak istiodum bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Deacon said: benim de bahçede teneke kutu ve taşlarla top oynamakla geçti. top bulunca seviniyorduk, fakirliğin gözü kör olsun. maçlarımız çok coşkulu geçerdi ama. taşta oynarken bir gün, kaleci arkadaş oyunu başlatma amacıyla topu fırlattı ileri doğru, çok akıllı bir arkadaşımız da o taşa kafa atmıştı. kafayı vurup taşa yön değiştirtti ve aynı anda oturup ağlamaya başladı. bu da benim true story'im. teneke kutu ok de taş nedir abi huehue teneke kutuyla oynamak ayrı kabiliyet gerektiriodu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 pogodi said: şunu kullanmak istiodum bayadır sabah sabah nerd rage mi arıyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 teneke kutuyla 8-9 saydırıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Dartanian said: ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 @mortis ahah ne bileyim çocuk aklı işte =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Yok lan çok ayıp gife güldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Deacon said: pogodi said: şunu kullanmak istiodum bayadır sabah sabah nerd rage mi arıyosun sen? evet en iyi sende bulabilceğimi düşündüm kehk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sesu said: İçiniz kurumuş sizin be. 3'te okuldan çıkıp bütün gün Şirinler izleyeceğinize seramik falan yaptınız işte fena mı? Eğlenceli şeylerdi bunlar hep. özel okulun tek kattığı şey iyi bi ingilizcedir,gerisi vakit kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar