Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulana HELAL!

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Tıklıyoruuz!

burda 2 tane resim var. bu resim birbirlerinin aynısı gibi gözüksede 3 tane farklı nokta ve 2 dakika süreniz var.
ben 2 tanesini bulabildim, bi adam ingilizce çok hızlı bi şekilde baya komplike bi yoldan anlatıyor farklılıkların nerde olduğunu ama ses kalitesi de çok kötü. bulan arkadaşlar buraya yazsın farklı yerleri.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 18 Temmuz 2004 01:22 tarihinde demiş ki:
Lan delimisiniz gecenin bu saatinde off olecektim odada uyuyanlar uyandı tebrik ederim sizi :D

bi arkadaşımın tepkisini aynen buraya yazıyorum:

"Abi n'aptin sen simdi ya oldu mu be abicim.. ananiskm diye bagirdik sirkette ..hey allam yaaa "[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

LOL puahahahahaha süper ya öldüm arkadaşına:):D:D:D

bu arada bendede bi tırsma oldu ama çok değil,zıplamadım ama 1-2 cm geri çekildm:)tam yatıyodum.bide tam konsantre oluosun (2dk) dağların falan ayrıntılarını incelemeye başliosun.tam ''çok detaylı buuuuuu' diye düşünürkene ''höyt'' oluveriosun.

tebrik ederim seni:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

eyw :D

ben bunların ilkine Amerikada bi üniverste computer labinde rastgelmiştim...

Saat sabahın 4üydü, computer lab bomboş.. hiçbir ses yok bilgisayar seslerinden başka.. ben de tek başım komik resimlere bakıyorum falan.. başka bi tür flash geldi hehe daha korkunçtu ama... bulabilirsem :p
Sosyal ağlarda paylaş

Heheh bunu bana bir arkadaş yollamıştı. Baktım iki resim arkada ses yok birbirlerinin aynılar. Bu korkutma hedeleri baydı artık demiştim. (karizmayım ya üfffffff aşırı)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği

555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki:
Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum.

555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki:
Ben tavuğun en çok pirzolasını severim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...