DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 evet ilginç bir sorun ile karşınızdayım efendim benim 250 gb lık bir hdd ve içinde yüklü olan bir windows xp 32-bit sistemim mevcut idi. yanında da 1 tb lık bir hdd daha var. şimdi ben kalkıp sıfırdan win 7 yükledim ama 1 tb lık diske yükledim. bu canım windows nasıl yapmış ise benim boot dosyalarını 250lik diske atmış olacak ki, 250 lik diski bilgisayardan çıkarırsam veya 1 tb lık diski boot priorityde 1. gösterirsem windows boot olmuyor. bunun çözümü nedir? neleri kopyalamam lazım bu hddye? chkdsk yapsam düzelir mi?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aynisini bana da vista yapmisti. hatta system ile boot'u ayri partitionlara koymustu. bazi disk management utility'ler duseltiyor, simdi hatirlayamadim.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 easybcd tarzı programlarla veya manuel olarak win7 recovery console'a düşürüp repair yaptırman lazım(dvd ile)
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 repair yemiyo onu. ben de benzer konu acmi$tim. MBR diye arat. burda kendim calip kendim oynami$tim. bu da asil konu olabilecek nitelikteki konu
Öne çıkan mesajlar