DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 evet ilginç bir sorun ile karşınızdayım efendim benim 250 gb lık bir hdd ve içinde yüklü olan bir windows xp 32-bit sistemim mevcut idi. yanında da 1 tb lık bir hdd daha var. şimdi ben kalkıp sıfırdan win 7 yükledim ama 1 tb lık diske yükledim. bu canım windows nasıl yapmış ise benim boot dosyalarını 250lik diske atmış olacak ki, 250 lik diski bilgisayardan çıkarırsam veya 1 tb lık diski boot priorityde 1. gösterirsem windows boot olmuyor. bunun çözümü nedir? neleri kopyalamam lazım bu hddye? chkdsk yapsam düzelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aynisini bana da vista yapmisti. hatta system ile boot'u ayri partitionlara koymustu. bazi disk management utility'ler duseltiyor, simdi hatirlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 easybcd tarzı programlarla veya manuel olarak win7 recovery console'a düşürüp repair yaptırman lazım(dvd ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 repair yemiyo onu. ben de benzer konu acmi$tim. MBR diye arat. burda kendim calip kendim oynami$tim. bu da asil konu olabilecek nitelikteki konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar