Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mouse kapanma sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhablar,

benım mouse'um arada sırada kapanıyo...

yanı g9 kullnıyorum arada bi kapanıyo direk 4-5 saniye sonra tekrar acılıyo, yenı hardware bulun diyo makine.

kabloyla oynadım temassızlıktan değil gibi, salladım malladım mouse'u, usbyi değiştirdim falan tık yok...

rastgele zamanlarda oluyo gibi.

varmı basına boyle bişi gelen hiç?

şimdi taletin mouse'unu deniyorum daha kapanmadı bu, ama mouse gibi mouse dğeil bu tabi baska bisi
Mesaj tarihi:
driveri tazeledim,

honda oluyo genelde oyundan cıkıncada devam ediyo bi süre sonra geciyo, tekrar girince tekrar baslıyo garip
Mesaj tarihi:
sanirim ayni kafa benim wireless receiverimda oluyo, durup dururken net gidiyo, bakiyorum wireless listesini refreshliyorum bisey cikmiyo, sonra bi disable/enable cekiyorum, kendine geliyo.
Mesaj tarihi:
power management'a girdim baktım orda ole bi ayar yok isiem ayrıcak sanırım.

nası bişi yapmam lazım sorun ordaysa. windowsu bekle tıkini kaldırdım beklemesin windoıws falan, windows beklesin mouse'umu
Mesaj tarihi:
bak mesela sabahtan beri bi kez bile kapanmadı.

oyun oynadım caıstımf alan.
hon oynamadım o kadar cidden hondan süphelenmeye basladım, ama onuda bi iki haftadır oynuyorum zaten
Mesaj tarihi:
aha simdi kapandı mesela...

usbyi cıakrtıp tekrar takıyorum calısıyo bi süre tekrar. mouse'la ilgimi emin değilim acıkcası
Mesaj tarihi:
baska mouse gelıcektı bugun gelmedı hala, yarıan kaldı yıne

bide nasıl deniyceğimi bilmiyorum, butun gun kullandım bı sorun cıakrmadı onceki mesajı atana kadar mesela.
Mesaj tarihi:
uzun denemeler ve impact testler sonrası sorunun mouse'da olduğunu anladım.

bi temeassızlık var, bi ara acıp halledicem, şimdilik yeni bi g9 aldım skisini tamir edince bosa cıkıcak artık.

şimdi hiç bir zaman unutmıyacağım, benımle sayısız maceraler atılmış, sonsuz işleri bitirmiş mouse'um için 1 dakkalık saygı durusu lütfen

edit: evet.
  • Yeni Oluştur...