Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Merhablar, benım mouse'um arada sırada kapanıyo... yanı g9 kullnıyorum arada bi kapanıyo direk 4-5 saniye sonra tekrar acılıyo, yenı hardware bulun diyo makine. kabloyla oynadım temassızlıktan değil gibi, salladım malladım mouse'u, usbyi değiştirdim falan tık yok... rastgele zamanlarda oluyo gibi. varmı basına boyle bişi gelen hiç? şimdi taletin mouse'unu deniyorum daha kapanmadı bu, ama mouse gibi mouse dğeil bu tabi baska bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 driver sorunu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 driveri tazeledim, honda oluyo genelde oyundan cıkıncada devam ediyo bi süre sonra geciyo, tekrar girince tekrar baslıyo garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 device manager dan mouse ın özelliklerine girip power ayarlarına baksana, belki o sapıtıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sanirim ayni kafa benim wireless receiverimda oluyo, durup dururken net gidiyo, bakiyorum wireless listesini refreshliyorum bisey cikmiyo, sonra bi disable/enable cekiyorum, kendine geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 power management'a girdim baktım orda ole bi ayar yok isiem ayrıcak sanırım. nası bişi yapmam lazım sorun ordaysa. windowsu bekle tıkini kaldırdım beklemesin windoıws falan, windows beklesin mouse'umu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bak mesela sabahtan beri bi kez bile kapanmadı. oyun oynadım caıstımf alan. hon oynamadım o kadar cidden hondan süphelenmeye basladım, ama onuda bi iki haftadır oynuyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 benim de öyle oluyodu temazsızlıktanmış (g7) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aha simdi kapandı mesela... usbyi cıakrtıp tekrar takıyorum calısıyo bi süre tekrar. mouse'la ilgimi emin değilim acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 mousetan degil bence, ya usbden oluyo ya osten. vista mi, 7 mi ne kullaniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xp kullanıyorum, usb 2.0 driverlarını bastanmı yüklesem diyicem ama service pack 3 le beraber geliyo onlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 once baska bir mouse dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 baska mouse gelıcektı bugun gelmedı hala, yarıan kaldı yıne bide nasıl deniyceğimi bilmiyorum, butun gun kullandım bı sorun cıakrmadı onceki mesajı atana kadar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 uzun denemeler ve impact testler sonrası sorunun mouse'da olduğunu anladım. bi temeassızlık var, bi ara acıp halledicem, şimdilik yeni bi g9 aldım skisini tamir edince bosa cıkıcak artık. şimdi hiç bir zaman unutmıyacağım, benımle sayısız maceraler atılmış, sonsuz işleri bitirmiş mouse'um için 1 dakkalık saygı durusu lütfen edit: evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar