dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 arkadaslar, telefonumu usbden bilgisayarima bagladiğim zaman ulasabiliyorum ama fotograflarima ulasamiyorum, telefonun icindeki diger fotograflar arama yaptigimda cikiyor, sadece fotograflarimi (cektigimiz) kaydettigim klasore ulasamiyorum, arama yaptigimda da cikmiyor fotograflar. telefonda varlar ama iste goremiyorum. telefonumu avg ile scanledim bi kac gun once bisiler buldu temizledi, butun bilgisayarima virus bulasmisti. format demeyin suan o sansim yok, telefonumdaki bu klasore nasil erisirim suan avg kurulu degil, engelliyosa diye kaldirdim. memory karti takip cikarmayi denedim, duzelmedi. baska aklima bisi gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 seyi farkettim telefonu usbden taktigim zaman memory kartim disable oluyo telefonda yani memory kart cikartildi diyo telefon ekraninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 usbe bagladigimda neden memory kart diable olur ya bi bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bende de oluyodu böle saçma şeyler. usb ile bağlanmışken hafıza kartını çıkartıp taktığımda düzeliyodu bi dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Telefonu iki ayri modda baglayabiliyosun. Bende oyle bi sorun olmuyor ama bir de memory stick modunda baglamayi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar