CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Sabah sabah canım midye çekti. Marketten de aldıştım dondurulmuş midye içi. Yapayım dedim tavada. Off abi ya çocukluğumu hatırladım resmen. Denizden midye çıkarıp teneke üzerinde yapardık. Süper bişey ya. Yok böyle bi tat oğlumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 uyku vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 cool story(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Hepsini yapasım var http://img222.imageshack.us/img222/9592/03012010613.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 nasi yapiyosun ? una bulayip mi? soora tarator sosunu nasi yapiyosun peki? haa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sos mos yok, tavaya atiyosun tikir tikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Yok be direkt tavaya atıp yedim, gerek yok öyle fantazilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 o sarimsakli sos olmadan olmaaaz. midye tava demem ona o zaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 almanya da var mı lan midye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 midye tava değil zaten. Midye tava dediğin böyle üstü unlu munlu olur dediğin gibi. Ama bunun tadı bambaşka. Direkt taze midyeden yapıcan aslında yok öyle bir tat. Midye tavada midye tadını almıyorsun bide. Bunda direkt midye tadı ve kokusu var ölürüm bunun için. Yarın da midyeli pilav deniyecem inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abvblizzard said: almanya da var mı lan midye oha soruya bak. var tabi lan. ama midye tava yog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 vaniLLe said: abvblizzard said: almanya da var mı lan midye oha soruya bak. var tabi lan. ama midye tava yog. oha midye dolma var, midye tava mı yok??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 nerde var midye dolma? ben görmedim hic. adamlar döner üzerine sertifika alcaklar resmen. herifler vejeteryan döneri cikarmislar, icinde peynir domatis var. cakaaallar. bu kadar uzmanlasmislar döner üzerine görüyosunuz, midye tavaya yer kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ne bilem, "ama" midye tava yok deyince dolma var sandım. E sorması ayıp doyçland da midyeyi böle fitil olarak fln mı satıyolar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hee. dondurulmus falan satiyolar marketlerde. restoranlarda degisik sekillerde yiyosun iste, yok corbasidir sudur budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 midye tavaya midye tava dememiz ne kadar enteresan aslinda, zira midye tava degil kizarmis midye, deepfried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 midye döner varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 vaniLLe said: <3 <3 tabi yanında da bira hhihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 aquila said: midye tavaya midye tava dememiz ne kadar enteresan aslinda, zira midye tava degil kizarmis midye, deepfried. kokorece de koyun bagirsagi dememiz lazim aslinda.. hayat iste, midyeler falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yoo, su soyledigin lafin midye kadar akli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 eed yok ki zaten. ama midyedeki vicdan da sen de yok, vicdansizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sert kabugumdan altinda sumuksu ve lezzetli bir ben var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 arkadaslar bana midye sükrü derler.. diye devam etseydin erirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar