Bella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sağolunuz efendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 öef deli gibi guitar hero oynayasım geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yau bu ne guzel bir introdur allaaaaahhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 2 şarkı sonra kaçıciim ben :D saygılar efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yeni şarkılar ekle ona artık yav baymadı mı aynı şeyleri çalıp durmak =P Accept - Balls to the wall isterem bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 cok guzel yayındı semih eline koluna msn nene saglık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 COOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bana solo atarken dil salla Jimiiieee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Lexius said: sıradaki şarkı hala hattaysa ema ya hitaben gelsin xD ay ay hangisiydi bana gelen? dinlemedeydim ama afk idim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kansas - carry on my wayward son ^^ son şarkı bu arada dinleyen herkese çok teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yapma hayrettin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 iyi hoş ama scorpions çalarak beni kaybettin lex. öööeeeh diyerek gidiyom uzaklara... ehe şaka. enişteniz işten geldi, artık aile saadeti zamanı. süfer yayındı, ellerine kollarına sağlık :) ... ama scorpions gerçekten de çok sux be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 programı bitirip bizi yalnız bırakıyon ama I'm still loving you lex.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 eheh teşekkür ederim ema :D iyi saadetler size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bırakıyorum valla :/ 3 saat 40 dakkadır işgaldeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 harika programdı sağol var ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 eyv kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kaliteli muzik dinleyin dinlettirin tesekkurler Lexius! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 pascalnouman said: kaliteli muzik dinleyin dinlettirin tesekkurler Lexius! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yayına gireyim mi? kamuoyu yoklaması sf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 gene ben ! selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi bu şarkının adı closer değil miydi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bizde böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 olsun ama çok feci bir şarkı be. şuandaki bas fevkalade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 loser da devin amcamin "scream vocal 101" verdigi sarkidir bu arada, radyoda gorunce hemen actim albumumu silmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar