TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 -den korkuyor. bu fobiler yüzünden hayat iyice çekilmez hale geldi. ne mi oldu? anlatayım. bak biliyosan söyle ama, ona göre. eheh. neyse efenim... ...saat 22 suları. yenice uyanmışım, mis gibi. uykunun getirmiş olduğu mahmurluk var üzerimde hafif. baktım masanın üstünde ikidebir var. yiyim dedim. çorbada varmış da ısıtmaya üşendim. ayaklarım masanın altında. çakır keyifim adeta. çakır keyif ne diye sorsan bilmem, karıştırma orasını. derken bişeyler oldu, ama ne oldu? bilemedim oldu işte. KAFAMI BİR ÇEVİRDİM Kİ DUVARDA ÖRÜMCEK. HEMDE 8 BACAKLI. gerçi saymadım. sayamazdım da zaten. örümceklerin 8 bacağı olduğunu biliyorum, ondan şeyettim. belki sakattı, 7 bacaklıydı.. ama yinede ÖRÜMCEKTİ. o an attığım çığlık ile farkettim ki içimde bir rob halford yatıyormuş. ehehe. bağırınca düştü zaten mahlukat aşağı. DÜŞMESENE OLUM. GÖZDEN KAYBOLMASANA!? ama gitti. çektim dolabı, çektim masayı, çektim halıyı. çekerim arkadaş. mağmaya kadar inerim gerekirse. ÖRÜMCEK LAN.. ÖRÜMCEK.. baktım sinmiş köşeye deyyus. kolonya, deodorant, airwick.. ne boşalttım üstüne. amma kolonyadan kaçtı. pek kıvrak mendebur. ee 8 bacak, boru mu? saydın mı dersen; saymadım. gari benim çığlığı duyan ev arkadaşım hazretleri geldi. la noluyo dedi. OLUM DEDİM, ÖRÜMCEK VAR. HEMDE 8 BACAKLI. AMA SAY.. neyse. bir güldü kafir. bir süzdü gözleriynen. "KORKTUĞUN ŞEYİ" dedi de üç noktalar koydu. AHAHAH OLUM YAA ÖRÜMCEKTEN KORKULUR MU? KEDİ OLSA ANLARIM HANİ demesiynen anladım ki, ne desem boş. çeşitli oyunlarla aldırdım örümceği. bacağının biri koptu bu mücadele sırasında. 7 kaldı. saydın mı dersen; ı-ıh. neyse gari. attı mı ne yaptı bilmem. yemiştir belki de. beklerim.. bekler.. bekle.. ayrıca "örümcek böcek değil eki-eki." diyecek arkadaşa şimdiden selam ederim. biliyoz lan. kitinofobi olur da, araknafobi olmaz mı sandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ahahaha ne içiyonuz abi siz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 NoTwisT said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 okumadım ama hayat size güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sabahlamanın kafasıyla okuyunca o anı senle birlikte yaşamış gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 abi. korkuyorum. cidden korkuyorum. lisede falan çok kovaladılar hamam böceğiynen. daha geçenlerde üşüyom diyerekten kapşonlu sivitle uyuduydum. gece kapşonun ipinin püsküllü ucu yüzüme gelmiş. "LAN NE DOLAŞIYOR YÜZÜMDE LAAAN!!?" deyi yatakta nasıl doğruldum bilemedim. ondan sonra uyku muyku hak getire zaten. hayır köpek korkusu olur, ne bileyim kaplan korkusu olur, vaşak korkusu olur. hepsine eyvallah. eve almadığın sürece problem yok sonuçta. amma böcük!? böcük öyle mi? teleport oluyorlar evin içine. bacadan girme olayı filan külliyen falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 itiraf ediyim mi... bende korkuyorum :S böçekler hadi neyse, raid sıkıp sonra 10yaprak kağıt havlu ile alıp çöpe atabiliyorum da odama arı girince saatlerce o odaya giremediğimi bilirim çok kez. odanın kapısını kapatıp salonda duruyordum eve birileri gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar