Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alternatif tıp..

mytheron

Öne çıkan mesajlar

yav said:

siz öküzlerle uğraşıp serum yapana kadar ilaççı amcalar laboratuarda şeyine bile koyuyorlar demeye çalışmış

at eşek öküzlerle başlayan serum yapan tıpcı amcalar...atlara mikropları verip ürettiği antikorları hastalara uygulayanda onlar.azcık konuya vakıf olsan düşünmeden yazmazdın böle ''yav''
Sosyal ağlarda paylaş

mytheron said:

''herşey olacağına varır''bir pskoloğun arkasında puntalarla yazılmış yazı.ahahaha.bu söz herşeyi açıklıyo bukadar debelenmemize gerek yok gibi:p adam ölecekse veya felç kalacaksa sen naparsan yap o takdiri ilahi,herkes bişeyler yapmaya çalışıyor ama yav ında dediği gibi paranın tadını alınca işin rengi deişti.bukadar basit ve net

napalım yani hastalandığımız zaman zaten herşey olacağına varır bu ilaçlar da boşuna diyip, geberelim mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

mytheron said:

yav said:

siz öküzlerle uğraşıp serum yapana kadar ilaççı amcalar laboratuarda şeyine bile koyuyorlar demeye çalışmış

at eşek öküzlerle başlayan serum yapan tıpcı amcalar...atlara mikropları verip ürettiği antikorları hastalara uygulayanda onlar.azcık konuya vakıf olsan düşünmeden yazmazdın böle ''yav''

Cümlelerini çok net anlamıyorum açıkçası.

Ben adamın dediğini açıkladım ve sadece günümüzü baz alarak dedim bişiler. Adam ilaçların hepsinin kaynağı doğa elbette ama bugünün şartlarında doğadan o ilacı elde edene kadar aynı ilaçlar teknolojik yöntemlerle laboratuarlarda çok kısa zamanda çok daha fazla miktarda üretiliyor diyor.

Konuya süper vakıf olduğumu iddia edemem ama tutarsız ve boş şeyler de söylemiyorum. bence.
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediğim konu herşeyin zaten doğa ile başlaması ve seri üretime geçmesi ile kimyasal yolla üretilmesi ve ilaç olması...

bu bir bitkidir bir böcektir bir taş topraktır. sadece seri ve hızlı üretim yapmak için

örnek sıtma hastalığı

said:
Sıtmalı hasta devamlı yatakta bulundurulmalıdır. Kuvvetli besinler verilir. İlaç olarak ilk kullanılan kınakına kabuklarıdır. Bunları ilk kullananlar Güney Amerika’da Peruvia yerlileridir. Bunu ilk bildiren 1683’te Kontes dre Chinchone’dir. 1820’de bundan kinin elde edilmesi cihetine gidildi. İlk yapılan mepakrin idi, fakat yan tesirleri sebebiyle pek kullanılmadı. Daha sonra kinolon grubu ilâçlar geliştirildi ki, bunlardan klorokin hâlâ kullanılmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

Cümlelerini çok net anlamıyorum açıkçası.

Ben adamın dediğini açıkladım ve sadece günümüzü baz alarak dedim bişiler. Adam ilaçların hepsinin kaynağı doğa elbette ama bugünün şartlarında doğadan o ilacı elde edene kadar aynı ilaçlar teknolojik yöntemlerle laboratuarlarda çok kısa zamanda çok daha fazla miktarda üretiliyor diyor.

Konuya süper vakıf olduğumu iddia edemem ama tutarsız ve boş şeyler de söylemiyorum. bence.

üretiliyor evet konu benim tıbbı kabul etmiyor olmam deilki böle bişide demedim zati arkadaş kendi kendine çıktı ortaya siz ilaç diyemezsiniz falan filan diye,kimse ilaç demedi arkadaş bitkilere,sizde bitkisel ilaç varmış diyip gelenide uyarırım ben ilaç deil bunlar diyerek.arkadaş epey dertliymişde alakasız yerde patladı lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...