mytheron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bitkiler..canlıdır,onlarda hastalanır iyileşir çoğalır yaşlanır ölür.bana göre onlara nekadar iyi davranırsan onlarda size iyi davranır.bir ağacı sulayıp gübresini verirsen o da sana meyvesini gölgesini oksijenini verir.vs vs çoğaltılabilir.ben ziraat mühendisiyim,yani bitkilerin doktoru,bakış açım böle bitkilere.o yüzdende bitkilerin diğer bir yanı olan alternatip tıp mesleğini seçdim.ve mesleğimi icra etmeye çalışıyorum.bildiklerim kadarıyla size yardımcı olabilirim acizane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 first. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 kiss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 frenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 alternatif tipler var bi de böyle otla bitkiyle uğraşıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Pikaçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yav said: alternatif tipler var bi de böyle otla bitkiyle uğraşıyorlar :D güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Reiki var bi de,bitkilerle alakası yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bide feng shui var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 herbalism öldü mü işsiz ziraatçi kaldı mı alchemyle avunduk şimdi şifacılar yıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 250lik greater kegler 50k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 alternatif tıp iyiydi de çevresi kötüydü o değilde komik olan birşey var, sanki o ilaçlar haplar göten düşüyor hiç alternatif tıbbın katkısı olmuyor reddediyorlar falan. cem yılmaz aklıma geldi şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 temizledim. şimdi düzgün düzgün konuşun alternatif tıbbı konuşacaksanız. bir daha saptırırsanız konuyu atarım çöpe haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hayat iksiri!!!isveç iksiri alternatif tıbbın incisi göz bebeği bir çok derde şifa 32 çeşit özel bitkilerin karışımı.her sağlıklı insanın hastalanmaması için kullanması gereken bir ürün bence.her evde olması gereken çok amaçlı bişe.bunu içtenlikle söylüyorum emin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 peki alternatif tıp dediğiniz şey bitkilerden yapılan ilaçlar değil mi_? peki salgın olduğunda bütün insanlara yetecek kadar tek tip bitki nasıl bulacaksınız ... bu yüzden ilaç sanayisi var kimyasal olarak fabrikasyon üretim yapabilmek için yoksa doğada olmayan şeyler üretilmiyor ilaç sanayisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 mawiman said: peki alternatif tıp dediğiniz şey bitkilerden yapılan ilaçlar değil mi_? peki salgın olduğunda bütün insanlara yetecek kadar tek tip bitki nasıl bulacaksınız ... bu yüzden ilaç sanayisi var kimyasal olarak fabrikasyon üretim yapabilmek için yoksa doğada olmayan şeyler üretilmiyor ilaç sanayisinde. çıktığı yeri beğenmiyor derlerya...ilaç sanayisi anası olan kaynağı olan şifalı bitkileri beğenmiyor.şöle bişey söliyim gelen müşterilerden neredeyse hepsi ilaç kullanmaktan bıktığını sölüyor ve çoğuda işe yararlığı konusunda olumsuz konuşuyor.tabiki kötülicek değilim tıbbı ama ilaçlar büyük pazar alanı gibi..neyse konu sapmasın tartışcak konu atmayın pls şuraya rahat huzurlu dewam etsin konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 dostum bu bizde bitkilerden yapılmış tedavi edici şeylerin izinleri sağlık bakanlığından alınmıyor ... Tarım ve köy işlerinden alınıyor yani senin bitkisel ilaç demen suç halkı kandırdığın için bitkisel şeyler sadece bir gıdadır. İlaç değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 kimse bitkisel ilaç demedi zati üzme sen tatlı canını.eczacısın heralde işine gelmez tabi bu sektörle bi alakan varsa.bu prof ların bitkilerle yaptığı açıklamalar ve dediğim gibi bu konularda prof olmaları mecburen ses çıkaramamanızı sağlıyor.ilaç sektöründe çok büyük paralar dönüyor çok kişi büyük kazançlar sağlıyor buda ağır geliyor tabe doğal olarak.alternatif tıpta kullanılanlar ilaç değil besin takviyesidir kendi kendine tartışma yapma ortada bişey yokken.amma yaralıymışsın bukadar gocundun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yok ben kimyagerim ilaç kimyası ve biyokimya üzerinde birazcık bilğim var hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 iyi.bende ziraat mühendisiyim.proflar derdiki zamanında bize tıp la ziraat sundular önümüze,biz ziraati seçdik.bu sözle anlatıyolardı bitkilere verilen değeri.şifalı kısmı değil tabi bu,ama ben şifalı tarafınada inanıyorum insanlık varoldu olalı kullanılıyor sonucda,2 taraflı tedavi etmek bence daha doğru,bitkilerin ve tıbbın faydaları yok sayılamaz..ama illede ilaç diyenlere karşıyım okadar.bu fikirdemisiniz bilemem ama ben böle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ilaç kimyasında bize ögretilen şey ile bütün ilaçlarım doğada var olan özlerle oldukları. serumlar büyük baş hayvanların kanlarında yapıyordu eskiden bir düşünün hayla öyle dünya büyük baş hayvanların sayısında nasıl bir azalış olurdu ... ilaç firmaları bu üretimi kimyasal yollardan yapıyorlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 mytheron said: proflar derdiki zamanında bize tıp la ziraat sundular önümüze,biz ziraati seçdik.bu sözle anlatıyolardı bitkilere verilen değeri.Zamanında (türkiye tarım ülkesiyken) tıp ve ziraat müh. en revaçta olan bölümlermiş. babam da hatta ikisi arasında kalıp tıpı seçmiş eheh Şu belli bir alanda uzmanlaşıp o alanda öğretmen veya prof. olanların kendi alanlarını dünyanın en önemli meselesi yapma olayına bayılıyorum :P Yalnız üzerinde düşünülmesi gereken bişey var. Tıp geleneği ile ilgili. Tıp denen olay ilk çıktığı vakit hastayı iyileştirme değil de normal adamı hasta etmeme adına çalışan/hizmet veren bir alanmış. Ne zaman ki paranın önemi ayyuka çıkıvermiş, hasta etmeme tekniklerini çöpe atıp iyileştirme teknikleriyle uğraşarak kâr maksimizasyonu amaçlamaya başlamışlar. Basit bir komplo teorisi değil bu oldukça mantıklı fikrimce, inandığım bir şeydir benim sizi bilemem. Ama tabii yüz yıllarca insanı iyi tutma teknikleri (işte ot toplayıp içmek falan) bir kenara bırakılıp iyileştirme/ilaç ve tedavi üretme teknikleri üzerine çalışınca insanlar dolaıyısla bugün geldiğimiz nokta da tıpın mevcut durumu insana çok daha fazla güven veriyor bunun yanında da bir takım otcuların (başlığı açan arkadaş gibi) ne yazık ki pek yapabilceği bişey yok. sscb gibiler aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 mawiman said: ilaç kimyasında bize ögretilen şey ile bütün ilaçlarım doğada var olan özlerle oldukları. serumlar büyük baş hayvanların kanlarında yapıyordu eskiden bir düşünün hayla öyle dünya büyük baş hayvanların sayısında nasıl bir azalış olurdu ... ilaç firmaları bu üretimi kimyasal yollardan yapıyorlar ... ee sonuç?konuyu dallandırıp budaklandırıp nere getirdin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 siz öküzlerle uğraşıp serum yapana kadar ilaççı amcalar laboratuarda şeyine bile koyuyorlar demeye çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ''herşey olacağına varır''bir pskoloğun arkasında puntalarla yazılmış yazı.ahahaha.bu söz herşeyi açıklıyo bukadar debelenmemize gerek yok gibi:p adam ölecekse veya felç kalacaksa sen naparsan yap o takdiri ilahi,herkes bişeyler yapmaya çalışıyor ama yav ında dediği gibi paranın tadını alınca işin rengi deişti.bukadar basit ve net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar