Brigand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 java ile yazılmış olur muhtemelen, oyun.mynet.com'daki gibi böyle bişeler arıyorum. bilen gören varsa daha önce bir link atabilirse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hakkarim.net te okey odaları var. %90 ı 101 denilen açmalı okeyi oynuyor yalnız. Direkt program indirip sonra siteye girmeden programdan girebiliyorsun oyunlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 satranc icin chesscube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 arkadaşlar bu sistemleri alıp bir siteye entegre etmek istiyorum oynamak için demedim, sizin verdiklerinize baktım oynamak içinmiş gibi gördüm sanki, biyerlerde APIsi filan varsa da gözüme ilişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bulursan bende arıyorum aynısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ahaha mesajindan bunu cikaramadim tabi.. boyle seyleri acik kaynak vereceklerini pek sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kullanan kullanıyo hakkarim.net nedir öyle bi sitede bile varsa, biyerlerden bulunabiliyor demektir. yau koskoca internette bi tavla, bi okey java appleti yok mu dfgdfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 http://www.google.com.tr/search?rlz=1C1GGLS_trTR360&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=%C3%BCcretsiz+okey+scripti Burda bikaç sitede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar