Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah lan internet ahh..

Karasakal

Öne çıkan mesajlar

Ya 1 haftadır kafayı yiyeceğim beyler, aman bir çözüm yolu gösterin bana:(

İnternet bağlantım smile 1mb ADSL sınırsız.
Modem Kablosuz RT-205 ben LAN kablosuyla bağlanıyorum.

Geçen cumaya kadar rahat rahat çalışan internet, 1 haftadır 1024 kpbs yerine, 100-150 kpbs arası, ping'im 1300lerde, upload ise 10-20 arası.

Smile aradım, 1-2 değişiklik yaptırdılar her seferinde, sonrasında modemi kapatıp açtım, bağlantı hızlandı, 850lere yükseldi, ancak 2-3 dk sonra tekrar eskisi gibi yavaşladı.

Tekrar aradım, gene aynısı. Bunun üzerine adam Santralden kontrol ettireceklerini, geri dönüş yapacaklarını söyledi. Hay hay dedim, o arada virüs şüphesine karşı "Spybot" yükleyip, 2 defa genel temizlik yaptırıp, malware-addware vs temizledim.

Üzerine Modemin son güncel versiyonunu yükledim, belki başkası giriyordur diye(Kardeşim de giriyordu ama oda düşüktü baya, 500-400 civarı olması gerek, ikisi de 100lü ve yavaş), Wireless'ın görünürlüğünü kapattım şifreyi değiştirdim.

Dün Aradılar SMile'dan, bağlantınız normal, kontrol ettik, iyileştirme yaptık dediler.

Geldim, tekrardan açıp kapattım, aynı terane, yeniden bağlandığı anda 800lü süper hız, 2-3 dk sonra direk 150lere düşüyor...

Acaba Nedendir, çok manyak virüsler vard a, spybot mu bulamadı? Kablolarda mı sorun var, modem mi manyadı?

Bir çözüm yolu gösterin yahu:(
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun bende vardı (zoom x5, ttnet) yaklaşık 1 haftadan sonra adam göndermeyi akıl ettiler evime. kotnrol ettiler falan modemden dediler. modemimi dğeiştirdim 1, 1.5 ay kadar önce, sorunum düzeldi. Mümkünse başka bi modemle denede bak sorun modemindemi diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...