crackedboy86 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Arkadaşlar, Binary Search Tree de Node silme ile ilgili olarak sorunlarım var. Yapmak istediğim fonksiyon şöyle: Ağacın kök bilgisi global, dışarıdan sadece silinecek Key bilgisi geliyor. Sonra ben bakıyorum durumlara, kök = NULL mı?, girilen Key ağaçta var mı diye? Buralardan geçersek silinmek istenen Yaprak mı, Tek çocuk mu, İki çocuk mu bu durumlara bakıyorum. Aslında her 3 durumda da yazdığım kod çalışıyor, fakat ağaçtan birkaç düğüm sildikten sonra sapıtıyor. Silinenleri yanlış yerlere bağlıyorum muhtemelen. Bana bu 3 durumu kontrol eden, çalışan bir örnek göstermeniz mümkün mü? Yardımlarınız için teşekkürler, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://en.literateprograms.org/Binary_search_tree_%28C%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackedboy86 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Hocam bu sitedeki kodlara daha önce baktım, çok karmaşık hiç bir şey anlaşılmıyor :-( google da yeterince Türkçe ve İngilizce arama yaptım ama tam düzgün çalışan bişi denk getiremedim henüz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar