Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bu sene yılbaşında hayatımın son gününü yaşıyormuş gibi davranmadım.
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yeterli mazot takviyesi yaptım ve çok eğleniyorum.
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ferrero said: yeterli mazot takviyesi yaptım ve çok eğleniyorum. AFFERIN. ADAM OL BOYLE ADAM
quuq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 olm acayip kafa güzel ya. ngzl olm ,kafa güzel olması :)
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 fede said: nabtınız lan bi sene çok geniş kapsamlı bi konu bu... özetlemek bile zor
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Hepinizden daha akıllıyım. Size aptal demiyorum, sadece ben daha akıllıyım.
Nedra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 önce bi sakin olun sonra bütün skilleriniz 100 olsun , ama benim alkoling tavan.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 nileppezdel said: Hepinizden daha akıllıyım. Size aptal demiyorum, sadece ben daha akıllıyım. zekisin ama çalışmıyosun.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Aman orçun hemen quote'la. Ediklemeye gelmiştim =( mulgear dötü yazdı onları ben yazmadım. Arkamdan iş çevirmiş ya. Gizli bölümde olsak hak ettiği küfürleri ederdim de siz hayal edin artık. Demiyorum ben bundan sonra öyle şeyler. adi iyi yıllar
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yazmasa bile içinden geçiyodur 2010 un ilk acc unutma vakası mı oldu şimdi. tarihe not düşelim
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 fede said: yazmasa bile içinden geçiyodur 2010 un ilk acc unutma vakası mı oldu şimdi. tarihe not düşelim OLEY o/
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 nileppezdel said: Aman orçun hemen quote'la. Ediklemeye gelmiştim =( mulgear dötü yazdı onları ben yazmadım. Arkamdan iş çevirmiş ya. Gizli bölümde olsak hak ettiği küfürleri ederdim de siz hayal edin artık. Demiyorum ben bundan sonra öyle şeyler. adi iyi yıllar YALAN SARHOŞ OLUNCA 2 KİŞİLİKLİ OLUYORUM !1!!
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Cons said: nileppezdel said: Hepinizden daha akıllıyım. Size aptal demiyorum, sadece ben daha akıllıyım. zekisin ama çalışmıyosun. ahahahahsadhaskjd. abiii. helal. crit. ofhasjdadahaha
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 nileppezdel said: nileppezdel said: Aman orçun hemen quote'la. Ediklemeye gelmiştim =( mulgear dötü yazdı onları ben yazmadım. Arkamdan iş çevirmiş ya. Gizli bölümde olsak hak ettiği küfürleri ederdim de siz hayal edin artık. Demiyorum ben bundan sonra öyle şeyler. adi iyi yıllar YALAN SARHOŞ OLUNCA 2 KİŞİLİKLİ OLUYORUM !1!! Lan! Berk! Noluyo lan ne ara yazdın bunları? Olm öldürücem seni
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 nileppezdel said: nileppezdel said: nileppezdel said: Aman orçun hemen quote'la. Ediklemeye gelmiştim =( mulgear dötü yazdı onları ben yazmadım. Arkamdan iş çevirmiş ya. Gizli bölümde olsak hak ettiği küfürleri ederdim de siz hayal edin artık. Demiyorum ben bundan sonra öyle şeyler. adi iyi yıllar YALAN SARHOŞ OLUNCA 2 KİŞİLİKLİ OLUYORUM !1!! Lan! Berk! Noluyo lan ne ara yazdın bunları? Olm öldürücem seni AHAHA KENDİMLE ÇELİŞİYORUM //nilep
Öne çıkan mesajlar