fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ne var abi evde. neden tırsıyosunuz anlamadım sanki yılbaşında noel baba gelip salonun ortasına sıçıyomuş gibi bi tavır takınıyosunuz eve karşı. anlam veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 quuq said: mekana verilecek para ile evde köpekler gibi içilir afadersiniz. iki baldırı çıplak görücez diye verilmez o kadar para. Buna katılıyorum ya. Bu sene evde geçirdik arkadaşlarla, herkes kendi içkisini getirdi ben de 2 koca şişe şarap aldım. Bütün masrafım 20 lira oldu. Biyere gitsem 200-250 liram gidecekti ve bu kadar içemeyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ev ucuz, evde bir sürü hareket edecek yer var, kendi müziğini seçmek var, tanımadığınız kimse yok... İnsanın evi gibisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dışarda geçirdim ama imkanım olsaydı evi tercih ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 çünkü dışarsı hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yılbaşında dışarı çıkma zorunluluğu diye birşey mi var? yılbaşından önce ya da ertesi gün dışarı çıkanların ki sayılmıyor mu? ayrırca ben noele inanmıyorum. holivut filmlerinden bir replikle mesajıma son vermek sitedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dışarda geçirdim ama imkanım olsaydı evi tercih ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 çünkü dışarsı hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yılbaşında dışarı çıkma zorunluluğu diye birşey mi var? yılbaşından önce ya da ertesi gün dışarı çıkanların ki sayılmıyor mu? ayrırca ben noele inanmıyorum. holivut filmlerinden bir replikle mesajıma son vermek sitedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar