MrRealJoker Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 İlginizden dolayı teşekkürler herkese.Vermiş olduğunuz build kulanacam eminim benim gibi kafasında bi takım soru işaretleri olan arkadaşlar içinde yararlı bilgiler oldu.Bir şey daha sormak istiyorum setlerdeki slotların hepsine willpower mi basmalıyım yoksa bazılarına Wound yada toughness mi kullanmalıyım teşekkürler.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 T4'e kadar talisman tercihini Wounds değil Armor'dan yana kullan. Daha fazla heallamak istiyorsan Willpower basmalısın. Solo healing (grubunda tek kişi olmak veya grupta olmamak) daha fazla renown/xp verir onu da not düşelim.
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 zealot / rune priest için o olay güzel hakkaten, shaman için de nispeten iyi sadece shield veremiyorsun. Ama dok'un birisi olup bunu yaparsan çok kulağın çınlar benden söylemesi, zaten senaryoyu da alamazsınız yüksek ihtimal. bir de senaryodaysan ve her hangi bir grupta değilsen senin hp barını diğer grup healerları göremez ve sana yardım için heal atamazlar (ya da ugrasmazlar daha öncelikli grup elemanları durumunda). Orvr'de ise en zevkli şey, etrafta dolasıp elalemi heallemek.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Göremezden kasıt scenario group penceresinde göremez tabii yoksa önünde görüp heal atmasına mani yok. Yalnız orada görebilsen bile heal alacağının garantisi yok. Misal o işi yapan DPS görürsem o anki ruh halime göre ölüme terk edebiliyorum. :D Shieldın olayı instant olması, precast yapılabilmesi yoksa o shield kimseyi ayakta tutacak nitelikte değil. Shaman'ın toughness bufflı 2. hotu solo healing için biçilmiş kaftan. Zealot/RP chain heal ile en fazla targeta ulaştığından renown açısından daha iyi tabii. Grup dışı spellde altı target = win. (tu) fuzulee said: Orvr'de ise en zevkli şey, etrafta dolasıp elalemi heallemek. Bu süper birşey. En iyi hali de düşmanın warcampinizi camplemesi. Güvenli bir yerde durup coşuyorsun. Ne kadar kalabalık o kadar iyi. WAR'da sistemin pure healerları da sevindirmesi acayip güzel birşey.
mardox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 başka konnu açmıyım, şaman olarak en iyi healing yöntemi nasıl? paso dmg alması muhtemel kişilerin üzerinde hot ları tutmak mı? yoksa sadece 2,5 sn castli healingi spam yetiyo mu? bi de path of green işe yarıyo mu? sc'de denedim dps ve healingte ortalardaydım. ne dps ne healer ne idüğü belirsiz bişi oldum :D
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 build konusunda arcane'in builddeki ritual yerine ap veren ritual of innervation'ı tercih edenlerdenim bende. en verimli build o ve en verimli ritual'de ap regen hızının normale indirilmesinden sonra ap rituali. ne kadar precast olursa olsun şu anki oyun dengelerindeki damagelara hiç bir faydası olmayacaktır hot ritualinin. Chaotic Force taktiği bence single target zealot'un olmazsa olmazı. Bir de, değişik buildlarla oyuna farklı şekillerde asist edebilirsin, örneğin aoe ağcının moral 4'ü bence en iyi atak moral 4 lerinden biri oyundaki, magus'un riftiyle birlikte tadından yenmez.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 En iyi heal yöntemi group heal ama tek başına yeterli değil. HoTlar, 2.5, 1 hepsini duruma göre kullanmalısın. Shaman DPS yapar da INT giyiyor olman lazım. Bu sebeple hem heal hem DPS dandik olur. Tek oluru life tap (I'll take that) onun da pek efektifliği kalmadı bence.
Reyna Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 DOK en baba healer şuanda ... m4 da dok inki kadar üstünü varmı sanmıyorum tüm classlarda
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Evet, oyunun en iyi moral 4'u. 70'de defansını iyi tutarsa tank-healer oluyor, cooook eglenceli. Oyle kenara atma benim class'ımı hehehe. Hybrid olayı iyi. Bayınca dps olabiliyorsun. Ustelik melee :D. Tabi eksilerini de belirtmek gerek: Healer taktikleri az, kombinasyon yapma $ansın sınırlı :P. Tek adam healde yetersiz, party dı$ını heallayamıyor. Grubu yoksa sıkıcı bir karakter yani :D. WP ve DOK'un setler bir garip. Healer icin end game olucak set'in eldiveni bonusun aksine melee crit veriyor, botu melee power, cogu parcası muazzam str. En azından crit kısmı archmage ve shaman'da boyle degil. $ukur ki dps set tam tersi degil. Oyun sonu pve takı-setleri healer mı, dps mi belirsiz. Heal crit sword'u random drop, fiyatı 7kyı buluyor. Bloodmoon gibi luksu , warden gibi alternatifi yok. Butun bunlar adaletsizlik degil, cunku gercekten iyi healer dok. Shaman oynaması daha zewkli gibi ama dok'un yeri apayrı :D
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Düşük critle, single target healing olmadan oyunun en baba healerı, oldu. DoK önce WP'e denk bir healer olsun.
Öne çıkan mesajlar