Nalorifein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 dory said: ben planliyodum ama evde ninjalandim arkadaslarima oo bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bu kadar emoyu bi arada görmemiştim ben oyuna girdim hi fellow losers diye biri sen de benim kadar nefret ediyo musun hayattan dedi evet dedim muhabbet felan ettik adamla ahahah dertleştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hi brocum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 oha yılbaşı günü HoN nedir. zaten geçti bitti dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abvblizzard said: Estel estel dedim di mi şimdi söz veriyo yarın misafir geldi diyip ekicek diye öyle yaparsa gidip döveriz dedi estel. fyi. Ben şahidim bu repliğe, Doryde şehirde olmayan yada başka bir işi olan arkadaşlarını sayıp kim kaldıki dedi. hehee demek ki kalmış dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar