ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://www.ratemyprofessors.com sitenin işleyişi üni hocalarının öğrencilerini zorlayıp zorlamadığını derslerinden geçmenin kolaymı zormu olduğunu öğrenmek ve buna göre seçmek kendilerini. acaba türkiye için böyle siteler varmıdır? örnek olarak bilkent için warsa çok mennun olacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben sana anlatayım bilkentteki tüm hocaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 O sitenin tum veritabanini 100 dolara satmistim ben zamaninda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bizim bölüm (ytü makine) için var böyle bir site ders seçimi zamanında çok işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar