Radiance Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Listmenüden coklu secim yaparak veritabanına kayıt ettirmek istiyorum. hata alıyorum Hata : "Warning: Invalid argument supplied for foreach()" Kodlarım foreach ($_POST['Gelen'] as $Giden){ SQL } Kendim $Gelen = array('', ''); şeklinde yazdıgımda dogru calısıyor. ama formdan gelen verilerde ne yapmam gerekli çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Hallettim sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 sorunu neyin yazsan dahasonra birisi ararsa falan oda yararlansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Sorun bariz zaten, array olmayan bir degiskeni foreach ile kullanmaya calisiyor, haliyle hata aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 foreachye verdiğin değişken array veya object olcak genelde boştur o değişken ondandır dfgdf if ( $x ) foreach ( $x as ... ) tarzı kullanılması gerekmektedir ki böyle hatalardan sakınılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Brigand seni de kinadim. Hangi html form alani ile ile direkt olarak array ya da object POST edebiliyorsunuz allaskina ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kınama hemen yaw vardır herkesin bir bildiği multiple select box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Adi gelen olan multiple select box mi olurmus =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ahah : ) teorik olarak htmlde herşeyi array yaparsın zaten aynı form'daki elemanlara aynı name'i verip name[] şeklinde sonunda [] koyarsan array olur =) hatta phpye sıralı giderler ilk verdiğin 0 ikincisi 1 filan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Brigand said: ahah : ) teorik olarak htmlde herşeyi array yaparsın zaten aynı form'daki elemanlara aynı name'i verip name[] şeklinde sonunda [] koyarsan array olur =) hatta phpye sıralı giderler ilk verdiğin 0 ikincisi 1 filan böyle Sorun Brigand dedigi gibi. form 'da name kısmına [] koymamışım : ) ondan kaynaklanır. başka bir sorunda phpde yanlış yerlere yerleştimem kodları : : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 di said: Adi gelen olan multiple select box mi olurmus =P Örnek olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar