goril Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 buraya bir kac sey karalamak istiyorum cunku insanların var oldugu bu dunyanın her yerinin yine insanlar tarafından en kucuk noktasına kadar bılınmesini istiyorum CRISTIANA benim ve benim gibi bizim genclerin kurtarılmıs bolge dıye adlandırdıgı danımarkanın kuzeyinde kucuk bir kasaba normalde danımarkanın ıcınde gibi gozuken kendi capında kurtarılmıs bir dunya her tarz insanı kabul eden yerli hippi bir halkı var kimsenin evi yok butun evler komini bir duzen halinde herkes tarafından paylasılıyor daha fazla anlatmak isterim ama yoruldum herneyse kurtarılmıs bir yer sonucta daha fazla bilgi isterseniz veya benimle boyle bir yer kurmak isterseniz mailım [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 türkiyede böyle bi şeye kalkışırsan devlet güvenlik mahkemesinde yargılanırsın.:) hoş gerçi onlarda kaldırırldı ama.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avoeni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 mukemmelige dogru ilerlerken yanındayım her turlu destek veriyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar