Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yahoo mailime pop , outlook dan bakmak istiyorum , pop3 adresini bilen varmı yahoo nun ? yada outlook dan bakmak için hangi adres işliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yahoo plus üyeliğin yoksa pop3 hizmeti alamıyorsun.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Normal kullanıcılar pop3 alamıyormu ? hmm pekala o zaman peki hotmail gelecekte paralı olacak diyorlar bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yahoo da Hotmail de tamamen paralı olmazlar, o kadar aboneyi kaybetmek istemezler. Bence bu şekilde ücretsiz ve daha fazla özellik için ücretli olarak devam ederler[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 pop3 ücretli bir üstte yazdığı gibi kesinlikle ücretli hale gelmezler, yani tamamıyla ücretli hale gmail de çıktı şimdi onlarla yarışacak şekilde (ki gmail mükemmel bence, kişisel maillerimi ordan atıyorum (arkadaşlara falan yani)) şifre gelen hede hödö yapan mailleri de hotmailime yollatıyorum) sadece işte bööle kolaylaştırıcı ya da süperleştirici özellikleri paralı yaparlar ama çoğunluk kullanmaz, adamlara reklamlardan para kazandırırlar (hey bakın bandwidth imiz harcanıyo, hadi reklam verin bize tribi)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Volfied senin GMail'in varsa seni buraya alalım?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Seni şuraya alalım. ben bunu kullanıyorum, bu sayede outlook'tan yahoo maillerime bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar