nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bazı telefonlarda bir numarayı engelleyebiliyoruz ya hani, msj gelemiyo ya da arama almıyoruz o numaralardan. iphone'da bu özellik yok di mi? :( Varsa anlatın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 jailbreak yaptıysan cydia dan iblacklist çek kur ister direk numara engeller arama/mesaj ister bütün armaları engeller sadece istedigin numaralara izin verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Aa benim o zaman update falan da yapmam gerekir ama.. Uzun işmişde neyse bunu sevdim ben deneyeyim bunu uygun olduğumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 3,0 da calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar