balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bi belge silmiyor.görevlerden sil diyorum , belgeye siliniyor diyor ve öyle kalıyor. Zaten yazdıramıyorum herhangi bir şey. Help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sil dedikten sonra yazıcıyı kapat bekle siler o zaman.ha yazıcıdan bişi yazamıorum diosan yazıcının tüm programını sil sonra cd sinden sadece driverını yükle diğer programları yükleme bir de öle dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Sil dedikten sonra yazicini kapat. Kapatma dugmesi yoksa fisini cek. Vindoz'un bi salakligi sanirim o. Senelerdir basa bela olan bi olaydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yılda bana da en az 3-4 kere action yaptırır printera doğru hızlıca atağa geçer ve printerı alt ederek on off tuşuna basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar