Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 3 tane regin lafını etmemeli bence böyle bir kurum. Mandrake Root, Sulfrous Ash, Black Pearl bugünün parasıyla ne kadar ediyor arkadaşlar bilen var mı?
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 şu sitede http://www.asal.msb.gov.tr/ er işlemleri >> erteleme işl. >> mezun kısmına girince 2009'da mezun olanlar için sevk tehir bitim tarihi 31 Aralık 2011 olarak gözüküyor. bu benim o tecilimin o tarihe kadar süreceği anlamına mı geliyor şimdi? bi de şöyle bi bilgi de var yine aynı sitede. liseden mezun olanlar 2 yıl, üniversitelerden mezun olanlar 1 yıl tecil ettirebilir diyor. nasıl olcak şimdi bu iş? öğleden sonra gidiyorum tecil için öğrenicem gerçi ama.
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Alexi_Septimus said: 3 tane regin lafını etmemeli bence böyle bir kurum. Mandrake Root, Sulfrous Ash, Black Pearl bugünün parasıyla ne kadar ediyor arkadaşlar bilen var mı? 9 yada 15 gp >:D<
Rock Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bugün kardeşime kağıt geldi. Yoklama kaçağı durumuna düşmüş. Dallama üniversite gerekli işlemleri yaptırmamış anlaşılan. Problemi çözmek(öğrenci belgesi) sorun değil ama yine de hayırlısı diyeceğim >:D<
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sdf yarın gidiyorum ben bakalım öğrenci belgesi yok elimde işte sorun o ama üniversitenin kabul kağıdı falan var en olmadı lise denkliğine göre tecil ettircem ki o da haziran 2010'a kadar oluyo ama bana 3 hafta lazım zaten ondan sonra üniden alabilirim öğrenci belgesi
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 geçici belge vermiyolar mı okuldan esas mezuniyet belgesini alana kadar? benim de aslı yok şu an elimde geçici olan var onunla hallettim. yanımda başka bi eleman vardı farklı bi belge getirmiş c2 belgesi olması lazım falan diye geri çevirdiler. şubedeki işlemlerden sonra hastaneye gittim bi o yana, bi bu yana başımı döndürdüler. ama sonunda bitti. yarın sabah tekrar şubeye gidip tamamlıycam. hala daha tecilimin ne zaman sona erecegini bilmiyorum yarın ögrenicez bakalım :) bu arada tecile giderken yanınızda goturmeniz gerekenleri de yaziyim, ben ilk gidişimde ögrendim, web sitesinde bulamamıştım. öğrenci belgesi - aslı ve 3 fotokopisi 2 vesikalık fotograf nüfus cüzdanı aslı ve 2 fotokopisi ehliyet ve 1 fotokopisi
Rock Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Küçük bir tavsiye, yanınızda daha çok foto olsun. Verecekleri belgeye(veya memurun kafasına göre mi desem) göre aldıkları foto sayısı değişiyor. Askerlik durum belgesi ve daha sonra gittiğim yoklama için herseferinde farklı sayılarda kullandılar. Hala öğrenciyseniz de sadece öğrenci belgesi gerekiyormuş. Şubedeki sivil memurun yalancısıyım.
Öne çıkan mesajlar