fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 olur öyle diyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Tenekeadam said: Bu yazıyı patide sadece nilep okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 said: ...bnce dha önce farkına varmadıgın dha snra sni acayip garip hisettiren şeyler pişmanlığı getirir kafana bişilerin dank etmesi bi açıdan..bu sna iyi de hisettirebilir seni umutsuzlugada düşebilir... okumadım şekline baktım uzaktan ama galiba içeriği müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sesli harf kıtlıgı mı var anlamıyorum ki ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rNJNnwCLbRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar