Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultraslan ile ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ultrAslan said:

hayir dövmüyoruz

AKSLLKSADJKLASJDLKJ NICK'I DE ULTRASLAN GELIP DIREK YAZDI TÜM ULTRASLAN OLARAK ASDJŞALSKDŞLKASJDLŞAKSJDLŞKSAD
Mesaj tarihi:
başkanına söyle çalıntı marşlar bulmasınlar.
yeter lan bütün marşlarımız nerdeyse Çarşı'dan çalıntı.
Türkiye'nin en başarılı takımıyız geçmişe ve bugüne bakarsak.
Taraftarımızın kendine has marşı 3-4. bu ne lan.

sevmiyorum abi, takımım Galatasaray,ruhum Çarşı.
Mesaj tarihi:
balon said:

başkanına söyle çalıntı marşlar bulmasınlar.
yeter lan bütün marşlarımız nerdeyse Çarşı'dan çalıntı.
Türkiye'nin en başarılı takımıyız geçmişe ve bugüne bakarsak.
Taraftarımızın kendine has marşı 3-4. bu ne lan.

sevmiyorum abi, takımım Galatasaray,ruhum Çarşı.

Abi sen bilmiyorsun ya da hatırlamıyorsun diye, bütün grubu marşsız ilan ettin.10-15 marş çıkarsın diğerleri Nevizade etmez.

ultrAslan ultras kültürünü yansıtmaya çalışır, olayı daha çok pankarttır.Çarşı bir tribün grubundan daha çok bir sosyal proje
Mesaj tarihi:
Pankartı beceriyorlar Allah için bak.Fakat yine en iyileri değiller üzgünüm.Galatasaraylılık bir kültürdür evet, tarzdır.
Sen tarzını yansıtayım derken ordan burdan marşlar çalıyorsan ve sana ait 4-5 marş anca çıkarıyorsan ve sen çaldığın marşları bunlar benim marşlarım diye sahipleniyorsan orda, sizin ruhunuza da kültürünüze de dedirttirirsin ki 93'de Fenerbahçe-Galatasaray maçını Kadıköy'de Fenerliler arasında Galatasaray bayrağı açarak izleyen bir taraftar olarak konuşuyorum . Galatasaray'lılığımı öyle sorgularsınız.
Mesaj tarihi:
Çarşı'nın yürekten takımını desteklediği, sahadaki futbol dışında bir şeye odaklanmadığı dakikalar dışında Türkiye'deki hiçbir taraftar grubuna özenmedim.Ultras kültürü çok azaldı, bizde de bitti ama hala en iyisi.
  • Yeni Oluştur...