Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bizim bir arkadas diyorku uA urunlerini uye olmadan giyenleri dovuyolar fln dedi buyuk ihtimal kolpaliyordur ama bir soriyim dedim gerci kartim fln var uni icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 üye olmayan giyemez akıllım http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/kategori_sezercik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Benim kartin ustunde 2007 yazio yeniletmek lazimmi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hayir dövmüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ei o zaman yeniletmiyorum Veya yeniletiim bilgisayar gelince Saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ama daha kötüsünü yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ultrAslan said: hayir dövmüyoruz AKSLLKSADJKLASJDLKJ NICK'I DE ULTRASLAN GELIP DIREK YAZDI TÜM ULTRASLAN OLARAK ASDJŞALSKDŞLKASJDLŞAKSJDLŞKSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 uA üyesi değilsen kaşkolun ucunu düğüm yapıp onunla dövüyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kendi takımım.Taraftar grubumdan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Sebo Reis gibi bir figür olmasa gayet güzel aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 balon said: kendi takımım.Taraftar grubumdan nefret ediyorum. baskana bildirdim indirecekler seni müsait bir zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 başkanına söyle çalıntı marşlar bulmasınlar. yeter lan bütün marşlarımız nerdeyse Çarşı'dan çalıntı. Türkiye'nin en başarılı takımıyız geçmişe ve bugüne bakarsak. Taraftarımızın kendine has marşı 3-4. bu ne lan. sevmiyorum abi, takımım Galatasaray,ruhum Çarşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kardeşim benim bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Carsi ile konustum onlar da indirecekler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ne dövmesi be?! dfsdf Yemişler seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 balon said: başkanına söyle çalıntı marşlar bulmasınlar. yeter lan bütün marşlarımız nerdeyse Çarşı'dan çalıntı. Türkiye'nin en başarılı takımıyız geçmişe ve bugüne bakarsak. Taraftarımızın kendine has marşı 3-4. bu ne lan. sevmiyorum abi, takımım Galatasaray,ruhum Çarşı. Abi sen bilmiyorsun ya da hatırlamıyorsun diye, bütün grubu marşsız ilan ettin.10-15 marş çıkarsın diğerleri Nevizade etmez. ultrAslan ultras kültürünü yansıtmaya çalışır, olayı daha çok pankarttır.Çarşı bir tribün grubundan daha çok bir sosyal proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ultrAslan said: Carsi ile konustum onlar da indirecekler seni Alayına gider ulan ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Nevizadeyi içimden bile söylesem ağlıyorum lan. Öyle bişey gelmedi, gelmez. Çarşı kim? Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Pankartı beceriyorlar Allah için bak.Fakat yine en iyileri değiller üzgünüm.Galatasaraylılık bir kültürdür evet, tarzdır. Sen tarzını yansıtayım derken ordan burdan marşlar çalıyorsan ve sana ait 4-5 marş anca çıkarıyorsan ve sen çaldığın marşları bunlar benim marşlarım diye sahipleniyorsan orda, sizin ruhunuza da kültürünüze de dedirttirirsin ki 93'de Fenerbahçe-Galatasaray maçını Kadıköy'de Fenerliler arasında Galatasaray bayrağı açarak izleyen bir taraftar olarak konuşuyorum . Galatasaray'lılığımı öyle sorgularsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Çarşı'nın yürekten takımını desteklediği, sahadaki futbol dışında bir şeye odaklanmadığı dakikalar dışında Türkiye'deki hiçbir taraftar grubuna özenmedim.Ultras kültürü çok azaldı, bizde de bitti ama hala en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ultraslan güzel abi gayet, güney amerika ve kuzey avrupa taraftar grupları harmanı şahane bir grubumuz var. Laf etmeyelim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bu nası başlık ya garbage mı burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ultraslanida guvndik bisiye cvp verdi die saol dedik adam iyice troll e vurdu Sonradan gelen postlar daha yararli oldu saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar