fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Arkadaşlar, elimizde cillop gibi bir rock band seti var. Rock Band ve Rock Band 2 orjinal oyunlar (ikisi de NTSC-U) bateri, gitar ve mikrofon var. Tüm Rock band, guitar hero oyunlarını çalıştırıyor (Guitar Hero 2-3 hariç). World tour, Aerosmith falan hepsini yani. Xbox 360 aletleri olduğu için, PC'de de güzelcenek oynayabilirsiniz. Hepsine toptan 200 TL istiyorum, alıcı kargo ödemeli Afrikaya bile göndeririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ah be ps3 olucakti :( sahane fiyat kacirmasin iksbokscular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ps3 olsa bu fiyat olmazdı ehue bu kadar düşük olmasının sebebi, kullanılmayan birşey için evde fazlaca yer kaplaması. yoksa kendisiyle the bosh grubumuz ne turnelerde ne başarılar elde etti, inanılmaz zevkli bi alet. p.s. bateri taışma amaçlı olarak sökülebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 alacam ben ama pc olayi nasi oluyo? sadece guıtar hero icin ps3 yada xbox almayi dusunuyodum gerek yokmu yani ehueh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gh world tour ve sonrası pc de direk taniyo xbox controller larini, onceki oyunlar icin de ufak bi programla hallediliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben talibim gitara o zaman, bateriyide alırımda kopek yer kesin koyucak yerim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar