flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 direk konuya gireyim arkadasımda catır catır calısan leadtek fx5600 u bnm makınama taktıgımda ilk basta problem vermiyor daha sonra xp fx5600 bulundu dedikten sonra alet kafayı yıyor ortalama 5 sn de 1 ekran acılıp kapanıyor 56.72 surucuyu yukledim sıstemim epox8RDA3I amd2500+ ddr333 kıngston 256 ram arkadasımda intel boardlı p4 2.4 var 512 ram sorun ne olabilir donanımsalmı yazılımsalmı yardım ederseniz cok sevinirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 PSu da sorun varmı bak bir bakalım 300 W ise sorun yok. Lakin sorunun neden kaynaklanıyor bir bakalım. Windowsun driverları tanımasına izinveme, yani FX ini detonator tanıtsın , windows kendisi tanımaya çalışmasın. Tanıdıktan sonra ilk başta ekran gidip gelecektir , ama bu sürekli devam eden bir süreç değil[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 denedim olmadı guc kaynagıda 300 w yazıyor monıtorde yeni 1 sayfa acınca ekran gıdıyor birkac sn sonra geri geliyor ama goruntuler bozuluyor 1 sefer zorla pes3 u actım ama oynamaya basladıktan birkac dk sonra goruntuler donuyor zaten oynarkende goruntude bozulmalar oluyor bnm eskı mx440 se yi taktıgımda hıc bole sorunlar olmuyor deli oldum dun geceden beri bunla ugrasıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar