ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Şarkı satın alıcam da Türkiye'ye şarkı satmıyorlar galiba; birisine aldırtıp yollatmayı düşündüm ama müsait kimse yok şu anda, kendim alacak olsam nasıl almam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 once gidiosun abi, itunes region unu amerikanya yapion, sonra yazilimlara gidiosun, free olan bi taneyi seciosun.. dioki sana arkadasim account gir.. sende diosun ki.. bana yeni yarat.. hooop gidiosun bi tane amerikanyali adresle bir account aciosun (al sana kiyak, NY sec posta kodu da 10002 olsun :)) yol sokak salla gitsin city i de NY sec..) sonraciima.. nurtopu gibi bi amerikanya accountun oluyor.. bu accountu bu sekilde acarsan butun free amerika yazilimlarini kullanirsin.. gelelim sorunun yanitina, ebay e gidiosun http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1311&_nkw=itunes+gift+card&_sacat=See-All-Categories a tiklayip istediin bi gift card i seciorsun.. itunes dan yine amerika secip, yeni account ac diosun giftcard bilgilerini giriosun.. (demin actigin accounta da ekleyebilirsin, yada yukaridakine kasmicam dersen direk bunuda yapabilirsin) ve gidip satin aliosun istedigini telefonundaki itunes hesabini da amerikanyaya cevir, boylece sync sorunu yasama.. gule gule kullan ;) iki yontemi de yazdim, yeri gelmisken diger yazilimlari kullanmak isteyenlerde kullanabilsin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ekleyeceğin kredi kartı hesabının amerikada olmasnı istiyor öyle bir durumda:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 gift card dışında bir yol yok bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ZaugnaKhaldun said: ekleyeceğin kredi kartı hesabının amerikada olmasnı istiyor öyle bir durumda:( free secersen kredi kartina gerek yok bu sekilde accountu ac, gift card ekle.. kredi karti istemez. yada ebay den aldigin adama sor, o sana anlatir iki dk da zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar