ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sor bi kiza neden bu kadar einsam gidin yapin bisiler gemeinsam
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sormam kiza niemals. zira kendisi cok mals.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 peder zickler said: bananesinden sanane ? çelik ayna dicem de olmıcak.. hani yakışmaz get over it kreşte kaldı bu laf çarpıtmalar falan hep hem benim babam jujutsu hapkido judo falan biliyo hep yani daha uzağa işerim default olarak o bakımdan.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 devamli solaryum a giden tiplerden ise anlarim halini seninde sorma gitsin alles alles geht vorbei
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ultrAslan said: devamli solaryum a giden tiplerden ise anlarim halini seninde sorma gitsin alles alles geht vorbei devamli solaryuma gitmesini birak, türk diskolarinda fink atan 18inde evlenen, okumamis, SOYKIRIM diyince o ne diyen bir kanacke kendisi. geht mir am arsch vorbei yaaaaaaaaani.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 @napae ya ankara çekil aradan parazit yapıyorsun.
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Letsgetthesunshine said: "peder zickler" said: Letsgetthesunshine said: "peder zickler" said: vaniLLe said: Cons said: eheheheh :)ver hemen primi ! şu çocuk osursa gülüyosunuz ya sananebananesinden sanane ?bananesinden sananesinden sananebananesinden sananesinden sananesinden banane ?
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 neyi kurdelayı mı yoksa istemediğin hayatla olan bağını mı
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 vaniLLe said: ultrAslan said: devamli solaryum a giden tiplerden ise anlarim halini seninde sorma gitsin alles alles geht vorbei devamli solaryuma gitmesini birak, türk diskolarinda fink atan 18inde evlenen, okumamis, SOYKIRIM diyince o ne diyen bir kanacke kendisi. geht mir am arsch vorbei yaaaaaaaaani. ALLAH SANA SABIR VERSIN YARABBBIM
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 HEILIGE MARIA GOTTES gib mir kraft!
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "peder zickler" said: bananesinden sananesinden sananesinden banane ? yörügeye gideceğin için üzgünüm bro. ekşi gibi değil burası kuralları okusaydın keşke biraz.
kitana Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 milletin msn inde böyle isnanlarda ekli
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Letsgetthesunshine said: "peder zickler" said: bananesinden sananesinden sananesinden banane ? yörügeye gideceğin için üzgünüm bro. ekşi gibi değil burası kuralları okusaydın keşke biraz.adres ver harbi sinirimi bozdun bak
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 eheh karabaş mah. istiklal cad. no.182 d.13 kocaeli/izmit gel keyboard delikanlısı pls lan doru demişin göremedim ben onu bilemedim ben onuu böhhüüü
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Letsgetthesunshine said: eheh karabaş mah. istiklal cad. no.182 d.13 gel keyboard delikanlısı plstamam yarın taksimdeyim akşam
Öne çıkan mesajlar