Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamı anlamadığımız için doğal.
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tanımam etmem ama bi anket açılmalı seviyor musunuz sevmiyor musunuz die
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sevmeyen daha çok var abi ben farkındayım. Da onlar sevmese de olur zaten, çok da şey yani
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 irl bu kadar gtü kalkık degil kalkarsa da indiriyorum ;)))))))))))))9
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ahaha ben de seni seviyorum bebeyim :D Bugünlerde iyi diilim abi ben, terk edildim falan. Dersler de bok. İntihara meyilli günler geçiriyorum. Azcık şurda saçmalayıp eğlencem var. Onu da çok görmeyin yani. Geçicek zamanla
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 mulgear6 said: irl bu kadar gtü kalkık degil kalkarsa da indiriyorum ;)))))))))))))9 irlde %97 falan diyo di mi, çok da mütevazi ya cnm bnm
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yok ben gayet narsist bi adamım bunu inkar etmem ki
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nileppezdel said: Ahaha ben de seni seviyorum bebeyim :D Bugünlerde iyi diilim abi ben, terk edildim falan. Dersler de bok. İntihara meyilli günler geçiriyorum. Azcık şurda saçmalayıp eğlencem var. Onu da çok görmeyin yani. Geçicek zamanla tribünlere oynayıp sempati toplamaya çalışıo
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nileppezdel said: Yok ben gayet narsist bi adamım bunu inkar etmem ki ben de eskiden megolomandım şimdi mükemmelim ama =))
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Tanıyan patiler biliyo neler yaşadığımı, olay bu yani. Sempati falan istemiyorum da üstüme bu kadar gelmeseniz daha iyi olur tabi
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 mulgear6 said: nileppezdel said: Yok ben gayet narsist bi adamım bunu inkar etmem ki ben de eskiden megolomandım şimdi mükemmelim ama =)) nice one ;)
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 azxsfsdf edit: eahah bi an msnde sandım pardon xD
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bn daha msj atmam hacı intihar falan olur üstümüze kalır gazetede paticik.comdaki farinal isimli şahıs üstüne gitti derler falan byes
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ahuahah :D O diil de vardı sanki biri intihar eden? Yanlış mı hatırlıyorum :S
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aslında burda birşey yoktu asfadsfad
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 fail dolu bir topic oldu lan resmen, of.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 şair orda anlam yüklü bi mesaj attı siz anlamadınız olm teknik remi sınavım var, yatayım bari 21. yy da t cetveli var ya
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yazık yazık, arkadaşsınız siz!!!!!!!!!sonbitanedaha!
kitana Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 nileppezdel said: Sizi tasarlayan adamı ya da kadını bulup öldürmek istiyorum. Tepesinde küçük yuvarlak olan ve dökmeye çalışırken "bup bup bup" diye ses çıkarıp nazikçe dökülmek yerine kısa aralıklarla büyük kütleleri içinden kusarak etrafı batıran lanet kutulardan bahsediyorum! İlla karton kutu yapacaksanız tamekler falan gibi dikdörtgen kapaklı yapın onlar bile daha kullanışlı. Şu epic tasarım faili olan karton kutular neden hala satılıyor ya. Bu kadar mı gerizekalı lipton yetkilileri? Anlayamıyorlar mı kullanışsız olduğunu? Tamam yerden kazanmak güzel bir fikir, en kolay da karton kutularla kazanırsın yerden ama dökerken her tarafa sıçrayan, akıcı bir şekilde dökülmek yerine bölüm bölüm kusmalarla dökülen kutuyu ben napayım? Çok doluyum bu konuda çok! tamam da karton geri dönüşümü rahat bir malzeme. ayrıca çok ekonomik. güzel bir adım. çok da zor değil kullanması , kısa kısa atıyor anladım demek istediğini ama ne var yani hehe bi sık sonra bırak çok zor bir olay değil.
Öne çıkan mesajlar