Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Dün gece arkadaşımın Toshiba laptopun ekranı arızanlanmış. Şimdi olay tam anlamasam da şu şekilde oluşmuş; Gece bu download yaparken kedi bilgisayarin klavyesinde gezinmesin diye klavyenin üzerine sigara paketi koyup ekranı üstüne kapatmış ki windows kapansın. Sonra birazcık irice olan kedisi gelip tam kapanmamış ekranın üzerinde bi güzel sabahlamış... Arkadaş sabah kalktığında ekranın ayvanı yemiş olduğunu görmüş ve bana ekranı şu cümlelerle tarif etti. " sağ alttan bole bi tepe seklınde beyazlaşmış ekran ekranın ortasına dogru kavis yapmış tam çizgi noktasının ordada bi elips seklinde siyahlık var diğer yarısında goruntu var." Laptopun modeli A300 17 N. Sanirsam bu lcdnin komple değişmesi falan lazim. Değil mi? Bu ne kadara patlar şimdi ona? Bi de İzmir'de toshiba yetkili servisi nerde var bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 eh be abi. arkadasına söyle bi dahakine film falan açsın download yaparken. pause yapıp uyusun. sigara paketi nedir. değişmesi lazım ekranın. googleda vardır toshiba yetkili servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Şimdi gidip öyle bişey sölersem büyük ihtimal bana saldırır =) Kediyi zor kurtardım zaten elinden valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kediye söle o konuşsun nede olsa suçlu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Peki biz bunu bi şekilde garantiye sokamaz miyiz =). Hani bu kedi olayını hiç söylemesek de gece download yapiyordum sabah bi kalktim böyle olmuş falan desek ? ya da daha usturuplu bi yalan önerisi olan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 olmaz o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bilgisayarda çalışmayı bitirdim ekraı kapattım üzerinden benim tombul kedi geçmiş gece sabah kalktığımda bu halde idi deyip sigara paketinden yırtabilirsin :) ama kedi ufak bişi de değilki kapak gibi belli olur teknik serviste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 o lc panelin normal çözünürlük olanı 250 yüksek çözünürlük olanı 320 tl olabilir üstüne işçilik var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackedboy86 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bu durumda pek garanti kapsamında değerlendirileceğini sanmıyorum ama denemeden de bilemezsin. Siz hiç kediyi, sigarayı karıştırmadan akşam normaldi sabah böyle oldu darbe vs. yok diye bi girişimde bulunun. Garanti dahilinde olmazsa da arkadaş ortalama 300 TL yi gözden çıkarsın. Kediyi de kapının önüne koysun :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 toshiba no matter what garantisi varsa kırsın aleti yenisini alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar