Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

linux ve yasaklı siteler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yutupa windows kullanırken makat falan vardı indirip yükleyince çatır çutur giriyodum.bu makatın 2 tane daha versiyonu var da bilmiyorum ubuntuya yarıyo mu yaramıyo mu. o kadar katekulleli bi işletim sistemi bunun da bi çözümü vardır heralde. nası gircem yutuba tekrar? dns değiştirmeden?
Mesaj tarihi:
hiç sesini çıkartma di.. annemin kompütere yedek olsun diye ubuntu kurdum..

nan her adım eziyet gibi geliyor vallahi.. bi ara değil ms'i steve ballmer'ı bile sevdirtti bana. o kadar zor geldi yeniden yüzme öğrenmek..
=(
Mesaj tarihi:
Abi google'a girip "how to" ile baslayip "in ubuntu" ile biten basit cumleler kursaydin o kadar zor gelmezdi.

Kaldi ki konunun sahibinin okudugu bolum ile fazlasiyla alakali konular oldugunu varsayiyorum bunlarin. Oturup vindoz icin bile hosts dosyasi editlemiyorsa bi yanlislik var bu iste =)
Mesaj tarihi:
paso google dan forum okuyordum işte..

ötekinde matirikis kıvamında her dilediğin vücut uzantın olmuş halde olunca garip geliyor alışmak.. şimdi iyi, zor değilmiş gerçi.

ama başlangıcı.. ı-ıh.. (gerçi sorun hardware kaynaklıymış, driverlarından dolayıymış)
Mesaj tarihi:
di said:

Abi google'a girip "how to" ile baslayip "in ubuntu" ile biten basit cumleler kursaydin o kadar zor gelmezdi.

Kaldi ki konunun sahibinin okudugu bolum ile fazlasiyla alakali konular oldugunu varsayiyorum bunlarin. Oturup vindoz icin bile hosts dosyasi editlemiyorsa bi yanlislik var bu iste =)

ağ bağlantılarından hallederdik windowsdan.ne bileyim gedit'e satır ekleyince olcağını=)
  • Yeni Oluştur...