Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yutupa windows kullanırken makat falan vardı indirip yükleyince çatır çutur giriyodum.bu makatın 2 tane daha versiyonu var da bilmiyorum ubuntuya yarıyo mu yaramıyo mu. o kadar katekulleli bi işletim sistemi bunun da bi çözümü vardır heralde. nası gircem yutuba tekrar? dns değiştirmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 pro bi ark yardım etti sağolsun. hallettim. baya garip halloldu ama neyse sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 /hosts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 /etc/hosts dns de /etc/resolve.conf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "Tekne senin neyine, yuzme bilin mi ?" repligi geldi aklima =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hiç sesini çıkartma di.. annemin kompütere yedek olsun diye ubuntu kurdum.. nan her adım eziyet gibi geliyor vallahi.. bi ara değil ms'i steve ballmer'ı bile sevdirtti bana. o kadar zor geldi yeniden yüzme öğrenmek.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Abi google'a girip "how to" ile baslayip "in ubuntu" ile biten basit cumleler kursaydin o kadar zor gelmezdi. Kaldi ki konunun sahibinin okudugu bolum ile fazlasiyla alakali konular oldugunu varsayiyorum bunlarin. Oturup vindoz icin bile hosts dosyasi editlemiyorsa bi yanlislik var bu iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 paso google dan forum okuyordum işte.. ötekinde matirikis kıvamında her dilediğin vücut uzantın olmuş halde olunca garip geliyor alışmak.. şimdi iyi, zor değilmiş gerçi. ama başlangıcı.. ı-ıh.. (gerçi sorun hardware kaynaklıymış, driverlarından dolayıymış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 di said: Abi google'a girip "how to" ile baslayip "in ubuntu" ile biten basit cumleler kursaydin o kadar zor gelmezdi. Kaldi ki konunun sahibinin okudugu bolum ile fazlasiyla alakali konular oldugunu varsayiyorum bunlarin. Oturup vindoz icin bile hosts dosyasi editlemiyorsa bi yanlislik var bu iste =) ağ bağlantılarından hallederdik windowsdan.ne bileyim gedit'e satır ekleyince olcağını=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 her restartta gidiyor bu ayar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 chattr +i /etc/hosts duzenlemek istediginde tekrar -i sonra tekrar +i meali: dosyayi read-only olarak isaretliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sudo gedit /etc/resolv.conf ile açıp nameserver yazıp dnsleri yerleştiriyorum.giriyo sora iptal.tüm modlarını kaldırayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar