Bellephorn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 golden yada husky yavrusu arıyorum 200dolara kadar verebilirim tercihim erkektir, bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bizim bir abi var golden satıyor. Ama 500 milyon falan sanırım bursada daha 2 ya da 3 aylık istersen konuşabilirim.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ya bende arıyorum lakin para veremem.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 zero emin ol bulursun ;)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Dmx, 16 Temmuz 2004 15:00 tarihinde demiş ki: zero emin ol bulursun ;) Hep bulurdum eskiden 2 tane Alman kurdumuz fardı. Annem kist oldu haywan falan görmek istemiyorum diye köpeklerimizi bi çiftliğe verdik. Sorra baktık ev büyük bide arkada yeni yapılan bi evin demirlerini falan yürüttüler annemde panikledi dedi köpeksiz olmucak alalım geri bizimkileri. Birde giderizki adam köpekleri satmış. alamak istiyorum böhöhöhöhöhöhöhöhö[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar