ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ya İzmirde bildiğiniz Catalan Kursu var mı? Eğer yoksa bildiğiniz bir ispanyolca kursu da olabilir ama Catalan tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 barselona diyarbakır terorist pkk türk hava yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 pes atalım senle ben barcelona olayım, catalan kursu veririm ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 katalanca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 onu unilerde bulursun anca secmeli ders olarak. gerci ben turkiyede hic duymadim ama 2 arkadasim oldu katalanca lektoru.var yani boyle bir ders/kurs. ama dedigim gibi trde bilmiyorum bulabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ben İspanyolca kursuna gitmiştim european instutie die bi yerde konak taraflarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ablam da oraya gidiyor http://www.europeaninstitutes.com/ baya memnundu kendisi. Tam olarak Konak'ın dibinde, Pasaport'ta 2.kordonda yer almakta. Onun dışında tömer'e falan da bakabilirsin. ispanyolca için dedim bunları, katalancayla ilgili hiç bişi bilmiyorum :D Niye katalanca diye sorarlar adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 konuşmayı çok seven birisi "bak 5 yıla katalanlar ispanyadan ayrılacak sonra da katalanca bilenler orada işe girecek köşeyi dönecek bunlar çok milliyetçi katalanca bilen çok az yabancı var tırı vırı" demiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 catalan diye bişey yoktur onlar sahilde dans ederken katılın katılın diyen hippilerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bu sefer guldurmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bence sahil partisindeki çatal isteyenlerin oluturdugu bi grup. CATAL LAN CATAL ALO CATALLAN CATALAN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 geçen Catalanya - Arjantin maçı vardı. baya maç yaptı adamlar. negüzel lan. bizde olsa savaş çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 San Marino Italya'yı yendiği zaman işgal edelim konuşmaları dönmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yav said: Niye katalanca diye sorarlar adama? Sevdiğim bir kültür , sevdiğim bir dil , Neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 özenti dediler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kürtçe diyen de olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar