Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ödev var işte


Eternalus

Öne çıkan mesajlar

geçen cuma 23.59a ödev vardı. böyle puanlama sistemi gibi bişey yapıyosun, c'de. onun bi raporu yazılacak şimdi. yarın 16'ya ama. programcı katalogu, kullanıcı katalogu gibi acayip şeyler var. ege bilmühten yolu geçen pati var mı ki, vardı sanırım, onlar bilir ilginç bir olay. konu şu ki, saat 4 oldu, benim beyin yandı gitti. daha bir harf yazmadım. millet 14 sayfa, 38 sayfa falan diyor. gerçi bunun yüzde doksanı copy paste yapılmış koddan oluyor. müzik kaldırmıyo artık kafam, film dinliyorum şu an yine. bayılmak üzereyim lan. bi daha bu saate bırakmayacağım. öldüm lan. tükendim. 4 kahve içtim elektrikli cezve sağolsun, sağolsun diyorum çünkü yeni aldık daha. şimdi de çay içiyorum. tam konsantre oluyorum, sonra uykum geliyor. offf sıçtım lan ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet şimdi başladım, arkadaşlardan mesaj geldi, 8.30da kahvaltı falan dediler, zannımca o vakte kadar uyku ortamına giremeyecem. İlk verdiğimiz raporu lorem ipsumize ettim, onu tekrar kullanıcam tasarım olaraktan. donanıma sorduğum kodları renkli yapma olayını falan koyayım. analiz ve tasarıma bişeyler yazmak lazım. sonra yorum satırlarını fonksiyonları programcı katalogundakilere kopyalamak lazım. pati radyoyu açayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saat altı oldu! kütür kütür! dün gece de 6 gibi yatmıştım, sonra 111de kahvaltıya kalktım geri yatmadım. gün içinde de yatmamıştım, şimdi yarın sabah gitmem lazım ki arkadaşla raporu inceleyelim. öğleden sonra da kesin girmem lazım, zira amfide değil derslikte oluyo ders. birinden imza atmasını istesem, zor. hoca eliyle gezdiriyo. gitmezsem iyice gg, okula uğramadım uzun süre, şimdi mal oldum ahaley! yarın 3 gibi eve gelicem, öyle deli uyuyacam ki anlatamam.yastığa sarılırken, başımı kenarına koyucam. bacaklarımı da karnıma çekicem ultra cenin. yatmadan önce camı kapıyı açar odayı biraz havalandırırım. sonra perdeleri falan kapatırım. bizimkileri ararım arayıp uyandırmasınlar. sonra salı sabahına kadar uyurum. yatağın kenarına da bi şişe su koyarım ki susarsam ranzadan inme derdi olmasın. laaaaaaaaaaaaan! yurda da ev diyip duruyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...