snapsys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Romalılar. NCSoft'tan bir master acc aldım. Gittim bir de distürbitorden game card aldım 30 günlük. Şimdi kartı giriyorum bana diyor ki terbiyesiz şey; "You can't use the supplied serial code. The supplied serial code is valid, but it can not be used to create a new account and it can not be applied to any accounts you already have." Anladığım kadarıyla; ÖNCE OYUNU KUTU OLARAK AL, KUTUDAKİ SERİALİ GİR, SONRA GAME CARD GİRERSİN. diyor ama sitede de farklı şeyler söylüyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 İçinde oyun olmayan account`a, oyun süresi mi eklemeye çalışıyorsun?
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi oyunu almadan cardi nerene kullanican?
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Burdan bir epic topic çıkar mı acaba.
hunty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Allahtan ana dilimiz Ingilizce degilde Avrupalilar surda yazilanlari anlayamiyor. Cumle aleme rezil olurduk valla. Iyi o zaman bende bi Master acc acip NC Softa 12 dolar havale yollayim bir ay oynatsinlar bana.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Acaba tüm oyunları oynayabileceğini mi düşünüyordu master acc. üzerinden.
snapsys Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 epik ki ne epik. to start a new subs. diyordu ben de hehe yahu kartla hallolur bu iş, gerizekalı değiller ya; kim nereden bulsun kutuyu, 21. yüzyıldayız kartla alırız oynarız deyü düşünmüştüm ama epik. baya epik.
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 normalde oyun ncsoft dan aliniyordu ama linki kaldirmislar, gamersloot dan falan alabilirsin oyunu cd falan kasmadan..
Öne çıkan mesajlar