RRa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 1 sene içinde çıkmasını öngördüğümüz bir mmo oyununda kurulacak olan guildimizin internet sitesinde wordpress kurduk. Site hem guild ile hemde oyun ile ilgili olduğu için şuanda ben ve bir arkadaşim konuları birer birer giriyoruz bir arkadaşımda teknik kısımları ile ilgileniyor ama benim ilk izlenimim bizim sitedeki scriptleri geliştirebilecek, sitenin varsa açıklarını kapatabilecek, var olanı daha iyi yapabilecek birine ihtiyaç duyduğumuz yönünde. biz kısıtlı bilgimiz dahilinde elimizden gelenin en iyisini yaptık işin ameleliğinide yaptık açıkcası şuanda sadece bi ustanın rütuşlarına ihtiyaç var diye düşünüyorum ama usta daha iyi bilir tabi. bu projemizde bize destek olabilecek biri yada birilerini aramızda görmekten mutluluk duyacağız. bana özel mesaj ile yada [email protected] mail/msn adresinden ulaşabilir, ilgilenenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Hangi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 daha çıkmamış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 işte çıkmasını bekledikleri oyun hangisi onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 sw:tor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 oyunun adını söylemeyi istemedim henüz çıkmadığı için ama yaptığımız çalışmanın belki f2p yada şu japon anime oyunlarından olduğunu düşünüp ciddiye almak istemeyen arkadaşlar olabilir, her ne kadar onlar için bile olsa çalışma çalışmadır ama söyleyim ben yinede Star Wars The Old Republic için hazırlanıyoruz. Ciddi bir hazırlık, ciddiye alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ahahah nası bildim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 senden bişey kaçmıyor senko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 up yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aga olmaz o iş :) oyunun başlığını biraz takip edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 nie yaf ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ? 2011 spring e kaldı oyun. Sen destekçi arıyorsun adam bu yazılanları okuyunca destek olmaktan vazgeçer be kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ne ilgisi var. 2012 de olsa çıkacak bir oyun. 2012 de olsa oynayacağımız bir oyun. oynadığımızdada kurulacak bir guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Benzerini d3 icin yaptik ama oyunun cikmasina bi kac sene olunca epeyce bi bos kaldi site/forumlar. Oyunla ilgili haberler gelmeye baslayinca yogunlasacaktir yine ama o zamana kadar yatacak boyle. O yuzden acele etmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 1-1,5 sene idealdir. zaten çok fazla zaman ayiramiyorsan anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 guild sitesi/forumu olacak genel site değil ondan sorun var malesef. guild forumu tutmaz yani bitek guild elemanları gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 site iki bölüme ayriliyor. guild bölümü ve oyun bölümü olarak. oyun ile ilgili en taze bilgiler ve özel haberlerde var şuanda. test yayında olmasına rağmen merak ediyorsan gösterebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar