Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHP Online Kitap Önerisi

zgrw

Öne çıkan mesajlar

ya bu benim takip ettiğim bir kitap vardı ama hayatımda bu kadar kötü bi dil anlatımı görmedim :) . adam demiş foreach e deyincez die , sora bi baktım foreack kullanıo anlatmadan :) . neyse böle şeyler kitabı tamamen okumama rağmen print dışında bişe yapamıom hala :D . Sonuç olarak başka kitap önerebilcek biri varmı bana bu php yi öğrenömeye niyet ettim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ben burdaki 2 kitapçık başlamıştım umarım işine yarar

http://www.mutasyon.net/kitaplar.asp[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

onun doc versiyonu bende var ama istanbul da gidince yollarım. hakkı öcal php doc falan diye google dan aratırsan bulabilirsin belki[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ceviz.net te vardı bulamadım ben de yeniden başlayacağım php ye ama bulamadım hakkı öcal'ın kitaplarını[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

ok istanbula gidince hatırlarsam bir yerlere upload ederim[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...