BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 iphoto gibi güzrl bir program arıyorum hatta fotoğraflara tek tek etiket ekleyebileceğim bir program olursa çok iyi olur sabahtan beri deliriyorum hani grup grup ayırayım desem elime öyle bir fotoğraf geliyor ki hem aile hem özel gün hem tatil fotoğrafı oluyor.. hani istiyorum fotoğrafları etiketleyebileyim böylece istediğimde "2007" ve "tatil" etiketli bütün fotoğraflar gelsin bir adım daha ileri gidecek olursam "2007" "tatil" etketli ama "aile" etiketi olmayan fotoğraflar gelsin mesela var mı böyle bir program? daha önce hiç kullanma ihtiyacı duymamıştım ama artık şart oldu yoksa delireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Belki işine yarar; Picasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi herşeyin arkasından google çıkıyo şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 MS nin de var live photo gallery mi ne adı. nasıl bişe hiç fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 picasa iphoto kadar olmasa da cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 picasa'yı evet oldukça muktedir buldum lâkin yaftalamasal herhangi bir niteliğe vakıf olamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 süper picasa da istediğim gibi etiketleme varmış ehe ama şöyle bir sorumn olcak.. şimdi ben bilgisayara format attığımda bu etiketler gidiyor mu? böyle yüzlerce fotoğraf var ve neredeyse hepsini etkietlemeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 öyle bişe saçma olur bence. büyük ihtimalle foto üzerinde bişeler kaydediyodur. (exif bilgileri gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 harici harddiskteki fotğrafları etiketledim picasa kurulu başka bir bilgisayarda yüklemeyi deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oldu valla bir bilgisayarda etiketlediğim fotoğraflar picasa yüklü başka bir makinada etiketleriyle çıktı valla google işi biliyor hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dosyaların olduğu yere .ini kaydediyo bi tane orda tutuyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar