Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A2 Ehliyet

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Ya bende normal insan ehliyeti var araba için. Gerçi hala belge duruyor götürüp almadım aylardır emniyetten. Şimdi motor da almak istiyorum. Bir kolaylık olur mu normal ehliyet var diye alırken? Birde şimdi onu alacağım için belgeyi götürmemem daha mı iyi olmuş öbürünüde alınca komple götürürüm?
Sosyal ağlarda paylaş

ben de merak ediyorum bunu yav, şimdi aldık B'yi napıyoruz?

açıkçası hiç motora binecek imkanım olmadı şöyle bi kere binip öğrenmek gerek ama tanıdık motor da yok. her neyse demek istediğim herangi bir kursa para bayılmadan kendi başıma nasıl hallederim ben bu işi?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ben de merak ediyorum bunu yav, şimdi aldık B'yi napıyoruz?

açıkçası hiç motora binecek imkanım olmadı şöyle bi kere binip öğrenmek gerek ama tanıdık motor da yok. her neyse demek istediğim herangi bir kursa para bayılmadan kendi başıma nasıl hallederim ben bu işi?

abi kendine başına halledemiyosun, yine kursa gitmek zorundasın maalesef, ama karakoldan ehliyeti çıkarttırırken B sınıfı varsa daha az ödüyosun
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

SeaGle said:

b sınıfı ehliyetin varsa vergide mi bişeyde bi indirim oluyor ama çok da ahım şahım bişey değil

Ahim sahim degil dedigin 300 lira be. Zengin misiniz nesiniz? =)

Hayir zengin olana bile az gelmeyen bi para o. Vermesek iyiydi der cogu.

yok yahu, o kadar olduğunu bilmiyordum, şu anki durumda acayip ahım şahım bi para o benim için ahahaha

300 iyiymiş yahu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...