Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Ya bende normal insan ehliyeti var araba için. Gerçi hala belge duruyor götürüp almadım aylardır emniyetten. Şimdi motor da almak istiyorum. Bir kolaylık olur mu normal ehliyet var diye alırken? Birde şimdi onu alacağım için belgeyi götürmemem daha mı iyi olmuş öbürünüde alınca komple götürürüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 b sınıfı ehliyetin varsa vergide mi bişeyde bi indirim oluyor ama çok da ahım şahım bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 normal insan ehliyeti derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 insan ehliyeti iste, insan kullanabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 biniyorum sırtına vuruyorum kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben de merak ediyorum bunu yav, şimdi aldık B'yi napıyoruz? açıkçası hiç motora binecek imkanım olmadı şöyle bi kere binip öğrenmek gerek ama tanıdık motor da yok. her neyse demek istediğim herangi bir kursa para bayılmadan kendi başıma nasıl hallederim ben bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 SeaGle said: b sınıfı ehliyetin varsa vergide mi bişeyde bi indirim oluyor ama çok da ahım şahım bişey değil Ahim sahim degil dedigin 300 lira be. Zengin misiniz nesiniz? =) Hayir zengin olana bile az gelmeyen bi para o. Vermesek iyiydi der cogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 b sınıfı ehliyetin varsa motor ve pratik sınavından geçiyorsun sadece. onun dışında ben alırken 100ytl civarı ek ücret ödemiştim, indirimli demişlerdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 aquila said: insan ehliyeti iste, insan kullanabilmek icin. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yav said: ben de merak ediyorum bunu yav, şimdi aldık B'yi napıyoruz? açıkçası hiç motora binecek imkanım olmadı şöyle bi kere binip öğrenmek gerek ama tanıdık motor da yok. her neyse demek istediğim herangi bir kursa para bayılmadan kendi başıma nasıl hallederim ben bu işi? abi kendine başına halledemiyosun, yine kursa gitmek zorundasın maalesef, ama karakoldan ehliyeti çıkarttırırken B sınıfı varsa daha az ödüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 guden said: b sınıfı ehliyetin varsa motor ve pratik sınavından geçiyorsun sadece. onun dışında ben alırken 100ytl civarı ek ücret ödemiştim, indirimli demişlerdi bana. 100lira verip a2yi alabiliyusun yani hemencicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 elindeki belgelerin süresi 6 ay. 6 ay içinde almassan yenisini çıkartmak zorundasın. motor ehliyeti içinse tekrar yazılı sınava gircen.30 soru mu ne motorla ilgili soru olcak. bide uygulama tabi.100 150 lira fazladan veriosun sanırım ben aldıgımda oyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 di said: SeaGle said: b sınıfı ehliyetin varsa vergide mi bişeyde bi indirim oluyor ama çok da ahım şahım bişey değil Ahim sahim degil dedigin 300 lira be. Zengin misiniz nesiniz? =) Hayir zengin olana bile az gelmeyen bi para o. Vermesek iyiydi der cogu. yok yahu, o kadar olduğunu bilmiyordum, şu anki durumda acayip ahım şahım bi para o benim için ahahaha 300 iyiymiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar