Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Driv3r ve Prince of Persia 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Driv3r bugün PS2 de oynadım araç kontrolü çok kasıyo bence iyi yapamamışlar (Gamepad'de oynadığımıda göz önüne alarak sölüyorum).Ve GTA3 bence çok daha iyi Driv3r'dan.

Prince of Persia 2 Almanyada çıkmış kuzenim oynamış oda bir daha iyi diyo.İkincisi karanlık ortamlarda geçiyor dedi bana.Böle yani.[signature][hline]Abus

Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın
Mesaj tarihi:
En fazla betasını oynamıştır POP 2 nin :) Keklenmiş olman muhtemel. O kadarını bende biliyorum çünkü ön incelemelerini okudum (ve açıkçası çok ümitliyim. Müzikleri aynı adam yaparsa mükemmel olacak derim :))
Driver 3 ise (Ne bu DRIV3R kardeşim?) pek iyi değil deniliyor ama bilemiyorum. Zaten kopyası 10 CD gibi bir şey dediler :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mesaj tarihi:
Çok uyduruk bee. Ben zaten Duke 4Ever'ı da sevmemiştim :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mesaj tarihi:
pop2 demeyin şuna yahu pop 2 çıkalı seneler oldu
sands of time 4. oyun
bu da beşinci

sanırım şöyle gidiyor:

pop 1
pop 2
pop 3d
pop SOT
pop yeni gelecek olan.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır...
SBGG!®
Mesaj tarihi:
rofl arcane super bende tam yazmayı dusunuodum :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 17 Temmuz 2004 02:36 tarihinde demiş ki:
prince of persia 2 çıkalı seneler oldu :)

POP SOT 2 yazsakda olmayacakki kardeşim yaa. 2yi bitireli çok oldu zaten :) Biz POP 2 ver. 2 falan diyelim olmazsa :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
  • Yeni Oluştur...