Abus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Driv3r bugün PS2 de oynadım araç kontrolü çok kasıyo bence iyi yapamamışlar (Gamepad'de oynadığımıda göz önüne alarak sölüyorum).Ve GTA3 bence çok daha iyi Driv3r'dan. Prince of Persia 2 Almanyada çıkmış kuzenim oynamış oda bir daha iyi diyo.İkincisi karanlık ortamlarda geçiyor dedi bana.Böle yani.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 prince of Persia 2 çıkmadı yeğenin keklemiş seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 En fazla betasını oynamıştır POP 2 nin :) Keklenmiş olman muhtemel. O kadarını bende biliyorum çünkü ön incelemelerini okudum (ve açıkçası çok ümitliyim. Müzikleri aynı adam yaparsa mükemmel olacak derim :)) Driver 3 ise (Ne bu DRIV3R kardeşim?) pek iyi değil deniliyor ama bilemiyorum. Zaten kopyası 10 CD gibi bir şey dediler :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 eheh oyunun resmi ismi driv3r .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Çok uyduruk bee. Ben zaten Duke 4Ever'ı da sevmemiştim :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 prince of persia 2 çıkalı seneler oldu :)[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Sanirim bundan bahsediyorlar intro guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 pop2 fena değil gibi ama grafik olarak sos'tan farkli olmayacak herhalde.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 pop2 demeyin şuna yahu pop 2 çıkalı seneler oldu sands of time 4. oyun bu da beşinci sanırım şöyle gidiyor: pop 1 pop 2 pop 3d pop SOT pop yeni gelecek olan.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 rofl arcane super bende tam yazmayı dusunuodum :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: arcane, 17 Temmuz 2004 02:36 tarihinde demiş ki: prince of persia 2 çıkalı seneler oldu :) POP SOT 2 yazsakda olmayacakki kardeşim yaa. 2yi bitireli çok oldu zaten :) Biz POP 2 ver. 2 falan diyelim olmazsa :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar