parvus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 şu anda vista tr kullanıyorum. windows 7 tr'ye yükseltmek istiyorum ama lisansı yükseltme sürümü ve/veya öğrenci versiyonu alarak yapmak istiyorum ucuz yollu olsun diye. fakat her hangi bir yerde güvenilir bir satıcıda göremedim yükseltme sürümünü. bir de acaba diyorum iki üç arkadaş birleşip, parayı bölüşüp bu ucuz sürümden lisansa mı girsek bir sorun çıkar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ebay'de satiyorlar 25-30 dolara. abso almisti sanirim. zaten %100 feedback'i oluyor saticilarin, pek sorun olacagini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 windows 7 tr ebay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ultimate alirsaniz tr/us filan diye birsey kalmadi. bkz LIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 http://www.thepiratebay.org/ bulabilirsin burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mum_Chamber said: ebay'de satiyorlar 25-30 dolara. abso almisti sanirim. zaten %100 feedback'i oluyor saticilarin, pek sorun olacagini sanmam. ben hala anlamıyorum nası 23-30$'a satabiliyorlar windows 7 cdkeyi. 300 400 lira yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 aslinda windows'a kimse o kadar para vermiyor galiba. ogrencilere beles, akademik personele 25 dolar, oem alirsan yine o kadar, herkes bir sekilde yolunu buluyor. onlardan biridir herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 akademik personel nası alıyo 25$'a ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 beyler iki kişi birleşip girelim şu key olayına. vereceği key onay verecek, sorunsuz 3 gün boyu upgradeleri yapacak adama gittigidiyordan 20$ vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 fizban said: akademik personel nası alıyo 25$'a ya bizde idari personel bile aliyor. genelde universitenin anlasmali oldugu online store'lar oluyor. onlardan birinden aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ekleme: tabi kisi basi bir tane alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bizde okul hocalara ve bizim bilg bilimleri fakültesine bedava veriyor gidip adını veren cdkeyini alıyor dfgdfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 fizban said: akademik personel nası alıyo 25$'a ya new york state university'de okuyan arkadas 6$'a ultimate upgrade'i aldi hehe. gozunu seveyim amerikanyanin :p ps: akademik personel olmadiginin farkindayim, ogrenciye 6$ olan sey ogretmene 25$ olur hayli hayli gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ya şu 5 dolara aldı şu 10 dolara aldı diyeceğinize bir işe yarayabilecek mesajlar atılsa keşke. sidik yarışı var sanki ilkokul 5 te olur ya onun aynısını bizim arkadaş 5 liraya aldı seni kazıklamışlar gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben 4$ e birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 aldım o zaman ben esh.. alıp 3e satıcam!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 parvus said: ya şu 5 dolara aldı şu 10 dolara aldı diyeceğinize bir işe yarayabilecek mesajlar atılsa keşke. ise yarar mesaji attim ben, ebay'den al diyorum iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 diyelim ki adam dolandırdı. gg'deki gibi para iadesine onay vermeyip iptal edebiliyor muyuz ? kaldı ki adamın aynı cd-key'i bir hafta sonra tekrar başkasına satmayacağını nereden bileceğim ? veya başkasından almadığını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 feedbacklerine bak adamin, daha once oyle isler yapmissa yazmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 o zaman dükkandan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 donanimla eslestiriliyor artik cd-key'ler. o yuzden baskasina satma gibi bir durum olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Donanım değiştirilince yeni cd-key mi almak gerekiyor bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 microsoftu ariyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tekrar aktive etmek gerekiyor fakat internetteki yorumlara gore online yaparken mutemadiyen sorun cikiyormus, telefonla arayip yaptiriyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar